Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Telekom Romania lanseaza MagentaONE, conceptul de servicii integrate de tip fix-mobil, TV si cloud

2 min read

telejom magentaone

IMG 2713 5191096 scaledTelekom Romania lanseaza MagentaONE, conceptul comercial international in care sunt integrate serviciile de tip fix-mobil, TV si cloud. Romania este a treia tara in care se lanseaza acest concept dupa premiera din Germania, de anul trecut de la IFA Berlin, si Slovacia.

Astazi au fost prezentate doua oferte integrate pentru clientii persoane fizice si pentru clientii business. Strategia prin care Telekom ofera servicii integrate se pare ca are succes in Romania, de la inceputul anului pana in prezent fiind atins pragul de 100.000 de clienti.

MagentaONE pentru clientii persoane fizice

Pachetul potrivit MagentaONE care poate include servicii de telefonie fixa, mobila, internet fix (pana la 1Gbps) si TV poate fi configurat cu ajutorul configuratorului disponibil aici. Cel mai ieftin pachet integrat MagentaONE porneste de la 71 lei/luna si include un telefon mobil Samsung GALAXY Young 2 DUOS impreuna cu un abonament ce ofera convorbiri nelimitate in orice retea, un abonament de telefonie fixa, internet fix prin fibra optica (2oo Mbps) si un pachet TV care este oferit gratuit in primele 6 luni de contract (perioada contractuala este de 24 de luni).

Apasa pe poza pentru oferta completa
Apasa pe poza pentru oferta completa

Tot astazi au fost anuntate noi functionalitati pentru serviciul Telekom TV:

– Arhiva TV prin care clientii Telekom TV (IPTV) au acces doar de pe set-top box la continutul a 40 de canale TV din ultimele 7 zile (in principal cananele sportive Dolce, Eurosport si cele cu documentare).

Canalele in format Standard Definition compatibile cu aceasta functie: Dolce Sport, Dolce Sport 2, Mooz Ro, Mooz Hits, Cartoon Network, Baby TV, GINX, Shorts TV, TV 1000, BBC World News, Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Investigations, Discovery World, Discovery Science, Discovery ID Xtra, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, National Geographic, National Geographic Wild, History Channel, Da Vinci Learning, BBC Earth, Travel Channel, TLC, Mezzo, RTL Klub.

Canale in format High Definition compatibile cu aceasta functie: Dolce Sport HD, Eurosport HD, Eurosport HD 2, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Discovery ID Xtra HD, Discovery Science  HD, National Geographic  HD, National Geographic  Wild HD, BBC Earth HD.
– Inregistrarea in cloud si rularea de continutului sportiv si documentare (pana la 30 de ore in functie de pachetul ales) pentru anumite canale TV de pe set-top box, laptop, smartphone sau tableta prin Telekom TV (platforma online si aplicatiile pentru iOS si Android vor fi actualizate in zilele urmatoare).

– 50 canale video HD – cel mai mare continut de canale HD al unui furnizor de televiziune din Romania.
Canalele HD disponibile in pachetul TV S: BBC Earth HD, BBC World News HD, Dolce Sport 2 HD, ProTV HD, TVR HD, Kanal D HD.

Canalele HD disponibile in pachetul TV M pe langa cele din pachetul TV S: Acasa HD, Mooz HD, UTV HD, Filmbox HD, History HD, Eurosport 360 1 HD, Eurosport 360 2 HD, Eurosport 360 3 HD, Eurosport 360 4 HD, Eurosport 360 5 HD, Eurosport 360 6 HD, Eurosport 360 7 HD, Eurosport 360 8 HD.

Canalele HD disponibile in pachetul TV L pe langa cele din pachetul TV S si TV M: AXN HD, Shorts HD, Viasat HD, iConcerts HD, Fashion HD.

Canalele HD disponibile in pachetul Maxpak: HBO HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD.

Canelele HD disponibile in pachetul HD: Dolce Sport HD, Eurosport 2 HD, Eurosport HD, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Sundance HD, Discovery Science HD, Discovery Turbo Xtra HD, ID Xtra HD, Travel Channel HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, My Zen HD, Bollywood HD, E!Entertainment HD, MTV Live HD, AMS HD, Food Newtwork HD, Nick HD, Mezzo Live HD.

Pachetul Midnight: Redlight HD

Pachetul Extra Liga 1: LOOK TV HD

– video la cerere – continut Mubi.com, Sundance (filme de festivaluri de film internationale), Shorts TV, Disneymovies si in viitor Picturi box (de la Universal)

posibilitatea de a seta alerte pentru viitoare emisiuni TV si serviciul Picture in Picture.

MagentaONE pentru clientii business

Telekom anunta singura oferta pentru clientii business care include 1TB spatiu cloud in Microsoft OneDrive, Office 365 servicii de tip CRM, ERP si servicii web. Oferta cu 1TB spatiu de stocare este disponibila si clientilor business existenti care au un pachet convergent. Mai multe detalii despre solutiile business sunt disponibile aici.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.