Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gadget Week – saptamana 3-9 mai 2015 – ep 53

1 min read

gadget week saptamana 3 9 mai 20

In saptamana 3-9 mai au aparut cateva zvonuri legate de viitoare telefoane de la LG, Samsung, Sony.

1. Sub numele LG G4c ar urma sa se lanseze in luna iunie varianta mini a flagship-ului LG G4. Pretul acestuia ar urma sa fie de circa 279 euro, iar forma curbata de pe G4 ar urma sa fie pastrata si pe acest model mini. Ce ma surprinde este faptul ca in zvonuri nu am vazut nimic legat de conectivitatea 4G.

2. Primele zvonuri despre Samsung GALAXY Note 5 care va fi lansat in toamna, iar cum procesul de productie al unui smartphone incepe cu 1 an inainte de lansare, orice zvon ar putea fi veridic in acest moment. Ce este sigur, si anul acesta modelul Note va fi cel mai puternic si performant smartphone de la Samsung.

3. Sony Xperia C4- telefon dedicat iubitorilor de selfie. Un telefon cu procesor Mediatek, care nu ofera cine stie ce performante, insa telefonul pare a fi o optiune pentru cei care isi doresc un dual-SIM de la Sony.

4. Orange si Samsung cele mai iubite branduri din telecom in Romania de catre publicatia Reader’s Digest.

5. Kruger&Matz a lansat tableta Eagle975, la un pret foarte accesibil la 890 lei.

6. Scandalul lunii vine de la smartphone-ul momentului, Samsung GALAXY S6, care se comercializeaza cu senzori foto diferiti. Ideea este ca si Apple a folosit senzori diferiti si nu s-a facut asa mare valva. Inainte de lansarea oficiala modelele de test de pe GALAXY S6 aveau un senzor Sony, iar acum pe modelele finale se regaseste un senzor de la ISOCELL de la Samsung care are chiar performante mai bune fata de senzorul de provenienta Sony care este preferat de majoritatea producatorilor de smartphone-uri.

7. Titan The Robot va putea fi vazut zilele acestea in Mega Mall, dar si in parcul Florilor de pe Sos. Pantelimon pe 16 mai. Vezi aici in ce perioada va veni Titan The Robot si in orasul tau.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.