Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Innovation Biz Forum

1 min read

innovation biz forum

Innovation-bizBiz Innovation Forum este un eveniment marca Revista BIZ unde vor fi prezenti profesionisti recunoscuti la nivel international pentru spiritul inovator si manageri care isi doresc sa aduca un plus companiei prin inovatie.
Conferinta se adreseaza persoanelor cu pozitii din top management, care vor sa afle cele mai noi practici de inovare, pe plan international.

Printre invitatii speciali ai conferintei Biz Innovation Forum se numara:
-Mark Vernooij – General Manager THNK, Moodi Mahmoudi – Fondator si CEO Collaborne
-Daniela Marzavan – profesor la Universitatea HTW Berlin si la Universitatea ELISAVA din Barcelona.
-Moodi Mahmoudi  CEO la Collaborne, un business care ofera solutii inovatoare de productivitate in afaceri, solutii ce pot fi aplicate in viata de zi cu zi in cadrul organizatiilor
-Olaf Lausen  Chief of Staff si Director Dezvoltarea Afacerii, Telekom Romania
-Tudor Galos  Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania
-George Buhnici.

In cadrul evenimentului va exista o zona dedicata celor care vor sa experimenteze noua tehnologie prezenta in Romania, unde participantii se pot bucura de gadgeturi si tehnologii de ultima ora.

Evenimentul se va desfasura in prima sala de cinema cu tehnologia 4DX din Romania.

Pe langa conferinta particiantii vor avea ocazia sa testeze:
-tehnlonogia 4DX
telefoane si tablete cu Windows 8.1
robotul Gigi al III-lea, un robot comandat prin telefonul mobil, capabil de sinteza vocala comandata din laptop (adus de catre Robofun)
Harpa cu Laser 2.0, o harpa fara coarde la care vizitatorii canta miscand mana prin aer pe deasupra harpei, fara sa atinga nimic (adusa de catre Robofun)
– televizorul smart Samsung SUHD si telefoane Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge
– Philips HUE – Personal Wireless Lighting, Philips BT9290 – primul aparat de tuns barba cu ghidare laser, Philips Lumea – aparatul pentru home use, ce foloseste tehnologia inovatoare IPL pentru epilare de durata.

Conferinta Biz Innovation Forum are loc miercuri la Cinema City, in incinta noului Mega Mall din Bucuresti. Detalii despre programul si invitatii evenimentului gasiti pe site-ul evenimentului.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.