Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gadget Week – saptamana 31 mai – 6 iunie 2015 – ep 57

1 min read

gadget week saptamana 31 mai 6 i

Saptamana aceasta avem multe noutati de la Samsung si de la Apple, Toshiba si Kruger&Matz.

Victoria are si un concurs prin care ofera un difuzor portabil Allview S-Tube, detalii gasiti aici.

1. Dupa modelul celor de la Apple, Samsung va lansa o versiune cu ecran mai mare a lui Samsung GALAXY S6. Acesta va urma sa aiba un ecran de 5,5 inch, si in plus Samsung ar urma sa reintroduca slotul microSD pe acest model.
Deasemenea Samsung va lansa si Samsung GALAXY S6 mini versiunea cu ecran cel mai probabil de 4,6 inci, care insa va avea doar 2 GB memorie RAM. Ambele modele vor beneficia si de variante EDGE.

Eram decis sa imi achizitionez un Samsung GALAXY S6, insa cred ca o sa astept pana se lanseaza versiunea mini si daca va fi compatibila pe acest model functia Multi Window mi-l voi cumpara.

2. Evenimentul de lansare pentru iPhone 6S va fi pe 8 septembrie, iar de pe 25 septembrie acesta va putea fi achizitionat din magazine. In Romania cel mai probabil va ajunge in luna noiembrie.

3. Samsung GALAXY Note 5 si Samsung Note 5 Edge vor fi lansate pe 4 sau 5 septembrie tot in cadrul IFA Berlin asa cum Samsung ne-a obisnuit in ultimii 4 ani. Se pare ca Note 5 Edge va avea ambele margini curbate ca si Samsung GALAXY S6, rezolutie 4K, dar si port USB Type-C (USB 3.1).
Nu cred ca voi ajunge anul acesta IFA, poate fac rocada cu Victoria.

4. Toshiba a lansat in Romania gama de ultrabook-uri de lux Kira care au fost lansate la nivel international acum 2 ani. Cea mai ieftina configuratie cu ecran de 13,3 inci Full HD si procesor i5 costa 4900 lei si cea mai puternica configuratie cu ecran de 13,3 inci WQHD cu touch-screen si procesor i7 costa 7150 lei.

5. Kruger&Matz a lansat un aparat radio cu design clasic prin care puteti asculta streamuri radio online printr-o conexiune Wi-Fi. Radioul permite si ascultarea posturilor radio clasice. Pretul acestui aparat radio este de 380 lei si il gasiti in magazinele Selgros.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.