Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

HBO GO disponibil pentru clientii Vodafone

1 min read

acces gratuit la hbo go pentru a

Incepand cu 15 iunie Vodafone ofera acces gratuit pe toata perioada contractuala in aplicatia HBO GO pentru noii clienti care aleg un abonament RED sau aleg sa isi prelungeasca un abonament existent cu unul din abonamentele RED disponibile aici.

hbo-go-vodafone
Noii abonati sau cei care aleg sa isi prelungeasca un abonament existent alegand unul din abonamentele Smart 8, Smart 13 sau Smart 15 beneficiaza vor primi gratuit acces la serviciul HBO GO timp de 2 luni. Abonamentul Smart 10 nu este eligibil pentru aceasta oferta.

smart-10-vodafone

Foarte important: traficul efectual in aplicatiile HBO GO in reteaua Vodafone NU este gratuit!

Abonatii care nu doresc sa isi prelungeasca abonamentul existent, dar si utilizatorii prepay – Cartela Vodafone au acces la serviciul HBO GO contra unei taxe lunare de 3,5 euro care va fi adaugata la factura respectiv se va retrage din creditul cartelei preplatite. Detalii gasiti aici.

hbo-go-prepay

Aceasta este cea mai avantajoasa oferta, in SUA pentru a beneficia de acces la serviciul HBO NOW care ofera exact acelasi continut ca si HBO GO, taxa lunara este de 15$, iar daca doriti spre exemplu sa va activati la provider-ul RDS (am ales acest exemplu fiindca au cei mai multi abonati pe cablu) trebuie sa activati pachetul TV digital care are o taxa de 4 lei si inca 13 lei taxa pentru pachetul HBO pe cablu plus un abonament Fiberlink (detalii aici). Tariful de 3,5 euro este competitiv cu cel de 3 euro practicat de Voyo. Eu va incurajez sa va abonati la ambele servicii de streaming online.

ATENTIE: Momentan serviciul inca nu este complet functional, in zilele urmatoare se va putea activa serviciul folosind link-urile de mai sus.

Pe site-ul HBO GO poti utiliza concomitent 4 dispozitive (PC, dispozitiv iOS, dispozitiv Android) si poti schimba aceste terminale de maxim 5 ori intr-o luna. Pe site-ul www.hbogo.ro sau folosind aplicatiile disponibile pe platformele iOS si Android poti vedea live postul HBO, dar si oricand ultima serie Game of Thrones sau alte seriale precum Silicon Valley sau True Detective.

Foarte interesant este acest acord intre HBO si Vodafone in conditiile in care Orange ofera servicii de televiziune prin DTH (satelit) de 2 ani de zile, iar postul HBO nu este in oferta operatorului. Discutia ar putea merge un pic mult mai departe daca am presupune ca in spate ar exista un acord cu unul din operatorii RCS-RDS sau UPC…

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.