Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

ICEEfest 2015

1 min read

253272 638810526144722 297783907 n

iceefestJoi si vineri are loc o noua editie a celei mai importante conferinte dedicata internetului. Interactive Central and Eastern European Festival va aduce joi și vineri, in Bucuresti, la Grand Cinema Digiplex, cu peste 90 de speakeri pe 5 scene diferite. Vor fi reprezentanti de la companii precum Facebook, Google, Yahoo, Uber, Skype, eMag, Vice, Twitter si Shazam.

Va recomand sa instalati aplicația ICEEfest, disponibila pe iOS, Android si in format HTML5 pentru browser pentru a intra in contact cu participantii la eveniment, pentru a afla programul complet si ce speakeri vor fi prezenti. Pentru a va autentifica in aplicatie trebuie sa introduceti in campul username adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat pe site, iar parola initiala este iceefest .

Pentru a ajunge la mall-ul din Baneasa UBER ofera o reducere de 15% pentru cursele catre ICEEfest pentru clientii existenti, iar pentru a beneficia de aceasta reducere trebuie sa introduceti codul UBERICEEFEST15 . Noii clienti pot utiliza codul meu pentru o cursa gratuita UBERTRAFICTUBE .

Orange este partener oficial la ICEEfest si ofera internet gratuit prin hot-spot-ul Orange Wi-Fi@ICEEfest. Participantii care vor ajunge la standul Orange Lounge vor primi 2 luni de acces gratuit pentru a testa serviciul Orange TV Go pe PC sau smartphone, iar in magazinul online Orange pot achizitiona orice accesoriu cu o reducere de 10% folosind codul ORO10ICEEFEST .

Pentru fast-lane, organizatorii va recomanda sa aveti la voi varianta printata a biletului pe care l-ati primit pe e-mail.

Pentru cei care nu ajung la ICEEfest, puteti urmari tweet-urile si statusurile despre eveniment intr-un singur loc, pe live-wall-ul oferit de Zelist Monitor, disponibil aici. Multumesc pe aceasta cale celor de la Zelist care m-au invitat la acest eveniment. Postarile mele de pe Twitter vor fi evidentiate, iar hashtag-ul evenimentului este .

Aici gasiti toate informatiile legate de locatie, afterparty si celelalte micro-evenimente care vor avea loc in cadrul ICEEfest.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.