Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lose Yourself to Music – experimentul pe mobil al lui Silent Strike

35 sec read

11951256 10152945643406315 1329190895339408583 n

Silent Strike este un artist roman care compune muzica electronica, si de-a lungul timpului a compus piese alaturi de Ada Milea, Madam, Alexandrina, Monooka, Maria Radu, AiNA Roxx, Deliric, Kazi Ploae, Norzeatic, Makunouchi Bento, Yvat, brazda lui novac, C.T.C., Specii, Subcarpati, Electric Brother, DJ Vasile, Matze, Alienpimp, Dj Undoo, Dj Limun.

silent-strike-aplicatie

Aplicatia Lose Yourself to Music este creata de Silent Strike si este disponibila momentan doar in App Store.
Aceasta se completeaza cu albumul care poarta acelasi nume cu al aplicatiei, si este un experiment pe mobil care se foloseste de giroscopul telefonului si de GPS.

partcuri-aplicatie-silent-strike

Daca va aflati intr-unul din parcurile deja presetate in aplicatie sau intr-o zona fara obstacole, veti putea asculta fragmente de sunete linistitoare la infinit.
aplicatie-silent-strike
Aplicatia este compatibila incepand cu iPhone 4 in sus si cu tabletele iPad care dispun si de SIM, nu pentru a fi descarcate melodiile, ci pentru o localizare mai buna.

Foarte important: aveti nevoie si de casti pentru a asculta sunete diferite in fiecare casca.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.