Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Incearca aplicatia MyVodafone si poti castiga un smartphone (P)

1 min read

Aplicatia MyVodafone poate fi folosita de catre orice client Vodafone (posesor de abonament sau cartela prepay) pentru a verifica minutele/traficul de date consumat, pentru a reincarca o cartela prepay, pentru a plati o factura sau chiar pentru a lua legatura cu un consultant Vodafone printr-un chat.

Pentru mine, cea mai utila functie a acestei aplicatii este Plata Facturii, deoarece in ziua emiterii facturii am toate datele legate de ultima factura si suma intreaga pe care trebuie sa o platesc. Daca incerc sa platesc factura prin alte metode, trebuie sa am la mine date suplimentare precum numarul facturii sau contul de abonat. Exista si varianta direct debit, insa prefer sa platesc din aplicatie, deoarece nu am de fiecare data suficienti bani la inceputul lunii pe cardul de serviciu, iar in aplicatie pot utiliza orice alt card.
Intr-o zi am fost sa extrag o suma de bani folosind prin serviciul M-Pesa si stand la o coada intr-o zi de sambata la un dealer Vodafone, o doamna a venit sa plateasca factura lunara. In fata mea erau doua persoane care urmau sa incheie un abonament, iar agentul a informat-o ca nu poate sa plateasca decat folosind cardul ca metoda de plata, deoarece casieria era inchisa in weekend. A fost un prilej pentru mine sa ii arat doamnei pe propriul telefon cat de repede isi poate plati factura in doar 3 minute. Asadar, a fost cu happy ending, iar doamna mi-a multumit pentru ca nu a trebuit sa mai astepte 20 de minute.
Multi oameni sunt suspiciosi ca atunci cand iti dai datele de pe card, Vodafone le va folosi in alte scopuri si ca le vor disparea bani de pe card, insa platile sunt securizate prin procesatorul de plati online Mobilpay, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

Din aplicatia Vodafone poti efectua urmatoarele operatiuni:

  • vizualizarea unitatilor disponibile/cate minute si cati megabytes ati consumat in ultima luna in meniul Cost Control
  • poti plati factura Vodafone din meniul Plateste Factura
  • poti reincarca propria cartela Vodafone sau a unui prieten din meniul Reincarca
  • poti amana plata unei facturi, bloca un SIM din meniul Contul tau
  • poti obtine setarile de internet pentru telefonul tau sau sa intri in legatura cu un consultant Vodafone printr-un chat folosind sectiunea Asistenta
  • poti afla ultimele oferte pentru cartela prepay sau abonamente din sectiunea Promotii
  • poti vizualiza pe o harta unde este cel mai apropiat magazin Vodafone din sectiunea Magazinele Vodafone

Concurs aplicatie MyVodafone

Orice abonat care isi va plati factura (integral) direct din aplicatia MyVodafone pana pe 25 Septembrie, va fi inscris automat in tragerea la sorti pentru 10 smartphone-uri Vodafone Smart Ultra 6, un telefon destul de performant cu ecran de 5,5 inchi, 2 GB memorie RAM, baterie de 3000 mAh si camera de 13 megapixeli.

Pe langa aplicatia MyVodafone, in portofoliu operatorului se regasesc alte 35 de aplicatii co-branded Vodafone, printre care Cinemagia, Auto.ro, Salvamont sau Trasport Urban.
Lista completa de aplicatii o puteti consulta aici.

Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

4 Replies to “Incearca aplicatia MyVodafone si poti castiga un smartphone (P)”

Comments are closed.