Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Netflix se lanseaza pe 6 ianuarie in Romania

1 min read

Later update:
NETFLIX este live in Romania.
Preturile abonamentelor incep de la 8 euro/luna, platile se pot efectua si prin PayPal, iar prima luna este gratuita:
netflix

Din pacate nu exista subtitrari in limba romana, iar seriale precum Seinfeld, House of Cards (probabil inca exista un acord de distribuire online cu Voyo), Bones, The crazy ones, Top Gear  lipsesc din biblioteca video. De asemenea pe site-ul din Romania exista productii precum Ray Donovan (disponibil si in aplicatia HBO GO) care nu este disponibil in US. Conturile din US functioneaza si in Romania, insa veti avea acces doar la continutul din Romania daca accesati site-ul din Romania. Pentru cei care doresc sa vizioneze productiile disponibile in US puteti in continuare folosi aceasta solutie VPN (1 luna poti incerca gratuit), tarifele fiind aceleasi exprimate insa in $. Atentie daca aveti o subscriptie in Romania veti putea vedea continutul din US prin VPN.

Aplicatia a aparut si in store-ul Samsung – Smart HUB, iar aplicatia de mobil este compatibila si cu Chromecast in Romania.


La inceputul lunii mai multe site-uri au preluat zvonul de pe wall-street.ro care anunta intrarea Netflix in Romania.
Din mai multe surse am aflat ca data de lansarea a serviciului de video streaming Netflix in Romania este 6 ianuarie 2016.

Netflix va intra in Romania cu preturi mai mari decat cele practicate de HBO GO, Voyo sau Digi Online, iar cel mai important lucru pe care il va aduce Netflix in Romania va fi continutul UHD care a fost introdus in toate tarile din Europa unde a fost lansat serviciul in acest an. Momentan nu exista continut UHD in Romania, principalele televizoare de pe piata folosind functia de upscaling pentru continutul transmis prin cablu.

Eu unul abia astept sa vizionez serialele Jessica Jones, House of Cards si Daredevil pe televizorul UHD JU6440 de la Samsung si sa nu mai folosesc solutii proxy pentru a avea acces la Netflix.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

32 Replies to “Netflix se lanseaza pe 6 ianuarie in Romania”

 1. „Din mai multe surse am aflat ca data de lansarea a serviciului…” – nu mi se pare cea mai credibilă afirmație. Nu am găsit niciun comunicat oficial. Să fie cei de la Netflix așa secretoși? 🙂

 2. Crezi ca vor anunta la conferinta de presa de la CES azi la 20.30?

 3. Daca am cont aici (SUA) oare pot sa ma loghez din Romania?

  1. Da, doar ca vei vedea continutul tarii din care il accesezi. Am updatat articolul unde spun si ce productii sun/nu sunt disponibile in Romania.

 4. Foarte ciudat. La modelele de dinainte de 2015 a aparut imediat in lista de aplicatii.
  La cel 4k din 2015 nu apare 🙁
  Vreo idee?

 5. Stefane, ai testat abonamentul Premium? Poti sa vezi toate filmele si serialele disponibile si la rezolutie UltraHD sau doar cateva sunt la rezolutia asta?

Comments are closed.