Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Dell lanseaza in Romania laptopuri si o tableta rezistente la conditii grele de utilizare

1 min read

Dell tablet

Compania Dell – recunoscuta pentru laptopurile foarte fiabile, lanseaza in Romania prima lor tableta rugged, construita pentru a oferi performanta si rezistenta in cele mai dure conditii de functionare (certificare IP65). Pe langa aceasta tableta Latitude 12 Rugged, in portofoliul Dell mai sunt disponibile si alte produse rezistente la socuri si conditii dure precum notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged Extreme si notebook-ul Latitude 14 Rugged.

 

Tableta Latitude 12 Rugged este dotata cu un ecran HD Direct-View de 11,6 inci care poate fi vizualizat in conditii de exterior si care poate fi controlata si cu manusi. Pentru obtinerea unor performante de varf in conditii extreme de temperatura, tableta dispune de un sistem de management termal QuadCool de a patra generatie si cu procesoare eficiente Intel® Core™ M, generatia cinci. Tableta dispune de o autonomie de pana la 12 ore durata de viata multumita celor doua baterii (26Wh) plug-and-play care pot fi detasate oricand, tableta putand rula fara intreruperi oricand una din baterii este detasata.

Tableta mai dispune de o capacitate mare de stocare de date, de pana la 512 GB, memoria fiind SSD, sistemul de rulare este Windows 8,1 Pro pe 64 biti, iar memoria RAM este de 4GB.

Pentru aceasta tableta Dell pune la dispozitia utilizatorilor si o gama extinsa de accesorii precum o tastatura rezistenta la fel la socuri si apa, un docking station pentru birou si masina, dar si un stylus special.

Dispozitivele tip rugged de la Dell sunt destinate institutiilor armate, de interventii de urgenta, de siguranta publica, mediilor grele de producţie, zonei de cercetare stiintifica si chiar celei de aventura in aer liber. 

Noile produse rugged de la Dell pot fi achizitionate de la distribuitorii autorizati disponibili aici.

Competitori pe aceasta zona de produse mai sunt Panasonic si Acer, care comercializeaza convertibile asemanatoare.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.