Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Test foto: Samsung Galaxy S7 Edge vs modelele anterioare Samsung

1 min read

IMG 6859 Large

In acest articol o sa va arat cateva diferente intre camera foto de pe Samsung Galaxy S7 Edge, camera ce este prezenta si pe varianta S7 normala si camerele foto de pe Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, care sunt si ele identice.

Inainte de a va arata cateva fotografii, o sa va vorbesc un pic despre camera foto de pe Samsung Galaxy S7 si S7 Edge.
Noua camera foto de la Samsung are un senzor  1/2.6″, f 1.7 (fata de 1.9 cat este pe S6), doua diode care permit capturarea de imagini mult mai bune (sharp mai bun) in conditii de luminozitate redusa si realizeaza focalizare de 4 ori mai rapid fata de un model Galaxy S6. Noua camera foto poate realiza poze de pana la 12 MP, dar in format 4:3. Daca doriti sa realizati o poza in formatul 16:9, va trebui sa mai scadeti un pic rezolutia la 9 MP, ceea ce nu este tocmai rau; cel putin pe retelele de socializare pozele se vor vedea la fel de bine, deoarece imaginile sunt comprimate la o rezolutie mult mai mica atunci cand urcam pozele pe aceste retele.

camera-Samsung-galaxy-s7-edge

Camera autofocus test: Samsung Galaxy S6 Edge+ vs Samsung Galaxy S7

Daca am adus in discutie focalizarea, as vrea sa va arat mai intai un clip filmat la standul Sasmung de la Mobile World Congress, in care se exemplifica foarte clar cat de repede focalizeaza un Samsung Galaxy S7 o imagine.

Samsung Galaxy S7 Edge vs Samsung Galaxy S6 Edge

Acum o sa va arat cateva diferente intre camerele celor doua modele in diverse situatii cu lumina naturala foarte puternica. Pozele au fost doar redimensionate.

Samsung Galaxy S7 Edge vs Samsung Galaxy S6

Pentru final am pastrat testul camerelor foto in conditii de luminozitate redusa pe care l-am facut intre Galaxy S7 Edge si Galaxy S6.

Am testat noul model Samsun Galaxy S7 Edge prin programul Orange Smartphone Tester.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

2 Replies to “Test foto: Samsung Galaxy S7 Edge vs modelele anterioare Samsung”

Comments are closed.