Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

CONCURS foto organizat de Komunomo, cu premii in valoare de 2000 de euro

53 sec read

Astazi vin cu vesti proaspete pentru toti cei care sunt interesati de fotografie! Komunomo, in colaborare cu F64, organizeaza in perioada 29 martie – 12 aprilie concursul de fotografie “Foto-fericire”.

concurs-komunomo

Evenimentul este adresat tuturor fotografilor, indiferent de echipamentul foto folosit, fie ca sunt amatori sau profesionisti. Pentru participare, trebuie sa urci o fotografie care sa prezinte oameni fericiti. Atentie mare: fiecare participant poate inscrie o singura imagine in concurs!

Premii? Sa aruncam o privire:

  • Locul I: Voucher F64 in valoare de 1000 €;
  • Locul II: Voucher F64 in valoare de 700 €;
  • Locul III: Voucher F64 in valoare de 300 €;

Castigatorii sunt decisi de public: oamenii care vad fotografiile participante isi pot alege favoritele prin exprimarea de emotii. Imaginile care acumuleaza cel mai mare numar de emotii, indiferent de tipul lor, sunt declarate castigatoare.

Later edit: Komunomo a mai adaugat un al doilea set de premii care va fi oferit prin jurizare. Membrii juriului sunt Cristina Tinta (F64), Dragos Asaftei si Tiberiu Minzu.

Concursul se desfasoara in totalitate pe platforma Komunomo. Da un click aici pentru participare!

Nu in ultimul rand, sa va zic cateva cuvinte despre organizator. Komunomo este o platforma online dezvoltata in Romania, care isi propune sa ii ajute pe utilizatorii sai sa ajunga rapid la informatii relevante. Astfel, platforma a fost construita in jurul ideii de comunitati – o solutie pentru ca oamenii cu pasiuni comune sa poata intra in contact si sa poata face schimb de impresii si cunostinte. Pe Komunomo exista deja o comunitate dedicata fotografiei. Merita sa arunci un ochi!

Bafta la concurs!

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Replies to “CONCURS foto organizat de Komunomo, cu premii in valoare de 2000 de euro”

    1. In regulamentul de aici nu se mentioneaza nimic legat de pozele in care apar copii. Din ce stiu in cazul acestor concursuri trebuie sa ai acceptul parintilor in cazul in care nu sunt copiii tai.

Comments are closed.