Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Test foto: LG G5 vs iPhone 6s vs GoPro Hero 3 vs Samsung Galaxy S6

1 min read

0001

In acest articol o sa compar camerele foto principale de pe LG G5 cu camerele foto de pe smartphone-urile iPhone 6s si Samsung Galaxy S6, iar pentru ca LG G5 are una din camere cu un unghi larg, o sa compar pozele si cu cele realizate de camera de actiune GoPro Hero 3 Black Edition.

Inainte de a va arata cateva fotografii, o sa va vorbesc un pic despre camerele foto de pe LG G5.

Pe LG G5 sunt doua camere foto principale, una de 16 megapixeli, F1.8, unghi 78 de grade ce dispune si de stabilizare optica si o alta de 8 megapixeli, F2.4, cu unghi de 135 grade. Camera frontala este de 8 megapixeli F2.0, dar nu am facut poze cu aceasta pentru acest test. Spre deosebire de camera foto de pe Samsung Galaxy S7 care are doar 12 MP si realizeza poze in format 4:3 la aceasta rezolutie (pentru a realiza poze in formatul 16:9 trebuie scazuta rezolutia la 9 MP), ambele camere foto de pe LG G5 realizeaza poze in formatul 16:9 la rezolutiile maxime, 16 MP respectiv 8 MP.

LG G5 vs GoPro Hero 3 Black Edition

Cu siguranta acesta este cea mai asteptata comparatie, deoarece multi bloggeri recomanda noul LG G5 celor care nu isi doresc neaparat o camera de actiune, dar care sunt pasionati de fotografiile realizate folosind o camera cu unghi larg.

LG G5 vs iPhone 6s

Camera de pe LG G5 se comporta destul de bine si in conditii de luminozitate scazuta, singura problema fiind geamul care protejeaza camerele foto, pe care prind foarte usor amprentele. Trebuie sa fii atent sa cureti des camera pentru a realiza poze reusite seara.

LG G5 vs Samsung Galaxy S6

Per total camera lui LG G5 poate fi un criteriu decisiv daca doriti sa va achizitionati unul din smartphone-urile momentului, aceasta realizand poze foarte bune si in format RAW. Camera wide este de-a dreptul fascinanta, comutarea intre cele doua camere foto se realizeaza foarte usor de pe ecran si sunt disponibile si functii foto speciale pentru cele doua camere, precum functia popup care realizeaza poze precum cea de mai jos:

0001-1-1024x576-3649768

Am testat noul LG G5 prin programul Orange Smartphone Tester.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read