Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Castiga bilete la Untold sau 50 MB internet garantat in reteaua Orange la fiecare sticla Coca-Cola

34 sec read

coca cola untold

Coca-Cola deruleaza o noua campanie prin care ofera 50 MB de internet in reteaua Orange la fiecare sticla de 500 ml de Coca-Cola sau Coca-Cola Zero. In toamna anului trecut Coca-Cola a derulat o campanie asemanatoare prin care ofereau 25 MB de internet in reteaua Orange. In plus Coca-Cola pune la bataie zilnic 3 bilete duble la festivalul Untold, prin tragere la sorti (144 bilete in total).

coca-cola-untold
Pentru a participa in aceasta promotie trebuie sa accesati site-ul Coke-Stream, sa va creati un cont sau sa va autentificati folosind contul de Facebook si sa introduceti codul unic de sub capac. Cei care nu sunt clienti Orange, PrePay sau cu abonament, pot solicita prin posta o cartela SIM fara credit pe care se poate acorda bonusul de 50 MB.

Promotia se deruleaza pana pe 30.04.2016.

P.S. Coca-Cola a desfasurat o campanie in magazinele Mega Image, prin care se oferea gratuit acces in aplicatia Zonga powered by Vodafone, la achizitionarea unor sticle Coca-Cola editie limitata. Aceasta promotie s-a incheiat pe 10 Martie.
coca-cola-zonga

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

5 Replies to “Castiga bilete la Untold sau 50 MB internet garantat in reteaua Orange la fiecare sticla Coca-Cola”

Comments are closed.