Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Prezentarea Netflix de la #ICEEfest2016

48 sec read

O prezentare total inutila pentru o sala plina de oameni care lucreaza in media. Suntem Netflix, nu vom avea niciodata reclame pe platforma noastra, noi sa fim motivul pentru care o sa va pierdeti locurile de munca din media/TV. Lumea descarca filme si seriale de pe torrente pentru ca este frustrata ca nu are acces la seriale in momentul in care se lanseaza. Serviciul Netflix este disponibili worldwide din ianuarie 2016, insa romanul se va uita tot pe 990 la seriale piratate pentru ca nu sunt absolut toate serialele pe Netflix si pentru ca internetul este gratis.

Au fost prezentate doua trailere de la Daredevil si Narcos, 39 de nominalizari la premiile Emmy au avut productiile Netflix, in 2016 au fost investiti 6 miliarde de dolari in continut video anul acesta. 600 de ore de continut au fost adaugate in 2016 pe platforma Netflix constand in 31 de productii proprii, 30 de productii pentru copii si 24 de filme, documentare si show-uri de stand-up.

Netflix este disponibil in 190 de tari si au 81 de milioane de membrii inregistrati. Singurele despre abonatii din Romania au aparut pe site-ul broadbandtvnews.com, care arata ca in luna ianurie 163.637 de romani si-au creat cont pe platforma pentru a beneficia de luna gratuita oferita noilor, abonati. Interesant ar fi fost sa aflam cati romani platesc in acest moment subscriptia lunara, insa nimeni nu a pus nicio intrebare din sala, nici macar Petrisor Obae.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Replies to “Prezentarea Netflix de la #ICEEfest2016”

  1. obaie nu a pus intrebari ca nu stie daca e loc de o campanie mica, un santajel, ceva. dupa ce se dumireste, da si el drumul la continut pro sau contra

Comments are closed.