Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Black Friday de vara la Media Galaxy si Altex

1 min read

altex e1471026156779

Altex si Media Galaxy desfasoara o campanie cu oferte pentru toate categoriile de produse atat pe site-uri cat si in magazine sub numele de Black Friday de vara. In perioada 11 – 17 august, sunt derulate reduceri de pana la 80% la toate categoriile de produse. Ca sa nu incepem o dezbatere inutila despre Black Friday, acea sarbatoare care loc in ultima saptamana din luna noiembrie si asa-zisele intelegeri dintre magazinele online trebuie sa va explic cum functioneaza aceste oferte. Marii retaileri pregatesc aceste promotii negociind cu marii producatori preturi mai mici pentru volume mari de produse. Cum denumirea de Black Friday a fost intiparita in memoria consumatorilor romani se folosesc de aceasta denumire. Ideea este ca produsele se vand si atata timp cat stocul se epuizeaza toata lumea are de castigat, atat clientul pentru ca achizitioneaza si in alta perioada a anului produse la un pret redus, dar si magazinul care vinde un volum mare si poate realiza astfel de oferte mai des in timpul anului cu un discount mai mare daca se vinde tot stocul. Iar despre intelegerile dintre magazinele on-line care intamplator desfasoara promotii in aceeasi perioada, nu se poate pune problema deoarece contractele dintre retaileri si producatori/distribuitori se realizeaza cu mult timp inainte, in cazul acestor promotii nu este vorba doar de o simpla lichidare de stoc, reduceriile fiind aplicate la aproape toate categoriile de produse.

Revenind la promotia care se desfasoara pana pe 17 august mai jos va prezint reducerile aplicate pentru fiecare gama de produse:

  • Reduceri de pana la 75% la categoria Laptopuri, Componente si Periferice
  • Reduceri de pana la 90% la categoria Telefoane, Tablete si Accesorii
  • Reduceri de pana la 70% la categoria Televizoare, Audio si Video
  • Reduceri de pana la 54% la categoria Electrocasnice Mari
  • Reduceri de pana la 80% la categoria Electrocasnice Mici
  • Reduceri de pana la 80% la categoria Gaming, Jucarii si Filme
  • Reduceri de pana la 55% la categoria Casa, Auto si Bricolaj

Imi place ca cei de la Altex si Media Galaxy au site-uri responsive de ceva vreme si ca oferta este disponibila si in magazine.

Asa ca daca nu mai gasiti pe site un anume produs aveti timp in week-end sa cautati in magazinele din toata tara. Imi aduc aminte ca la un Black Friday mi s-a spus la un moment dat intr-un magazin exact in ce alt magazin sa merg pentru a imi achizitiona laptopul pe care mi-l doream.

Media Galaxy aduce pe perioada campaniei noul serviciu Credit INSTANT prin care clientii pot solicita un credit pentru produsele dorite si vor primi raspuns in maxim 2 ore sau vor primi un voucher de reducere in valoare de 200 de lei. Pentru cei care nu sunt adeptii creditelor ca si mine, puteti opta pentru varianta de plata prin card bancar cu plata produselor in 18 rate fara dobanda prin cardul de credit Unicreditcard sau 36 de rate fara dobândă prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank.

Eu nu m-am putut abtine nici la aceasta campanie de reduceri si mi-am achizitionat un cablu USB Type-C la 36 de lei.

Spor la cumparaturi.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.