Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Vizitati casa Grolsch Residence

55 sec read

Screen Shot 2016 11 11 at 17.53.06

In perioada 4-13 noiembrie Grolsch are deschisa o noua locatie neconventionala pentru cei peste 18 ani. Grolsch s-au remarcat dupa memorabila experienta anti-mall din 2013. BTW cred ca cea mai tare experienta realizata de cei de la Ursus (compania mama) a fost festivalul Stimultan din parcarea magazinului Unirea, daca mai tineti minte cand pe fiecare etaj era un gen diferit de muzica.

Sa revenim la casa Grolsch, care se afla pe strada Cuza Voda 92, la 5 minute de mers pe jos de la intersectia Budapesta/shaorma cu acelasi nume. Sunt 3 etaje amenajate intr-o casa noua, unde puteti socializa, bea o bere Grolsch (draft 7 lei , sticla 500ml 8 lei, swingtop 450ml 9 lei), dar si experimenta cateva zone unice in Bucuresti.

La Grolsch Residence veti putea vedea proiectii, instalatii audio, o expozitie foto, live performance de la diferiti artisti, piese de teatru, dar veti putea si participa la diferite ateliere. Sufrageria este sala de cinema sau atelier, casa scarii este un spatiu de expozitie, iar piesele de mobilier sunt instalatii interactive realizate si din sticlele Grolsch.

Va recomand sa mergeti la workshop-urile de colaj din obiecte si pictura pe lemn si neaparat, dar neaparat sa va faceti o poza la etajul 1, unde cei de la Allkimik va vor realiza o poza cu tehnica de la 1850 pe care o vor developa pe sticla si metal. Trebuie sa incercati neaparat cele doua activitati.

x3szrof-9120744

Programul complet al workshop-urilor si al concertelor il gasiti aici, iar in seara aceasta de la ora 20 va fi prezent si Aforic care va inregistra impreuna cu cei de la OCS o noua piesa.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.