Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1000 de carduri microSD oferite gratuit la achizitionarea unui Galaxy S7 | S7 edge

45 sec read

15129046 1403464789693790 904865474147037038 o

Samsung deruleaza pana la sfarsitul lunii o campanie prin care ofera gratuit 1000 de carduri gratuit microSD evo+ Samsung cu o memorie de 256 GB care are un pret de aproximativ 1000 lei.
Aceasta promotie se adreseaza celor care isi achizitioneaza un model Samsung Galaxy S7 | S7 Edge in perioada 19 – 30 noiembrie de la partenerii Samsung: Orange, Vodafone, Telekom, Digi Mobil, Altex, eMAG, Media Galaxy, Flanco, Internity si Samsungmobilestore.

Dupa achizitionarea unuia din cele doua modele posesorii trebuie sa inregistreze codul IMEI, factura si datele personale la aceasta adresa pentru a primi un card microSD. Regula este simpla, doar primele 1000 de serii de telefoane inscrise pe site vor primi acest card de memorie cadou, iar o persoana poate inregistra maxim trei telefoane in aceasta promotie. Regulamentul campaniei si mai multe detalii sunt disponibile aici.

Concurs Samsung Snapchat

Pentru fanii paginii de Facebook Samsung Romania si ai contului de Instagram, compania deruleaza un concurs prin care ofera ca premiu prin tragere la sorti o bratara Gear Fit2.
Pentru a participa la acest concurs trebuie sa postati o poza de tip “selfie”, folosind un filtru Snapchat pe profilul propriu de Instagram sau pe pagina de Facebook Samsung Romania, care sa fie insotita de hashtag-ul #snapfie.
Puteti sa urcati pozele pana pe 28 noiembrie 2016, iar intreg regulamentul poate fi consultat aici.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
45 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
45 sec read