Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Neversea – primul mare festival de la mare

1 min read

ph2z1pc1

Dupa succesul Untold din ultimii doi ani, organizatorii de la Cluj s-au gandit sa profite de noile plaje amenajate din Constanta si sa aduca artisti internationali consacrati si la mare. NEVERSEA are loc, in perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanta, la intrarea din statiunea Mamaia.

KV ALL 5s 1 663x1024 9587255

Line-up-ul final a fost anuntat si avem nume in premiera in Romania. Jason Derulo, Rita Ora si Dua Lipa sunt printre cei ce vor urca pentru prima data pe o scena in Romania. Pe langa acestia vor mai urca pe cele 7 scene ale festivalului Years & Years, Tiesto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, FEDDE LE GRAND, Ferry Corsten, TUJAMO, LOST FREQUENCIES, Danny Avila, ELLA EYRE, Nina Kraviz, Sven Vath, Sasha, Gui Borrato, Joris Voorn, Mathias Tanzmann, Butch, Marc Romboy, Dorian Paic, Carola Pisaturo, Einzelkind, Cezar, Dan Andrei, Nico Stojan, Priku, Prâslea, Herodot, Dorisburg, Cab Drivers, Dubtil, SIT, DJ Sprinkles, Mall Grab, Hunee, Soichi, Terada, Young Marco, Dekmantel Soundsystem, San Proper, Gerd, Makam, Blond:ish, Jan Blomqvist, HVOB, Nightmares On Wax, Maribou State, Kozo, Rampue, Nicola Cruz, Nu, Thugfucker, Mike Perry și Klangkarussell DJS.

Eu abia astept sa ajung la RUDIMENTAL DJ, WILKINSON DJ SET, DUB FX, FOREIGN BEGGARS, Netsky DJ SET si Zeds Dead.

Primele peste 20.000 de abonamente s-au vandut in mai putin de o luna si se estimeaza ca festivalul NEVERSEA va fi sold out de la prima editie. Fanii care vor sa traiasca o experienta unica la malul Marii Negre, mai pot achiziționa abonamente pentru cele 3 zile la pretul special de 225 de lei plus taxe doar pana miercuri, 31.05.2017 de aici.

Coca-Cola pune la bataie 84 de abonamente pentru doua persoane si 1200 de abonamente la festivalul Untold. Eu inca mai sper la un bilet dupa ce am castigat toate cele 10 meniuri combo de la McDonald’s. Mai multe detalii despre promotia Coca-Cola gasiti aici.

 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.