Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Ce puteti vedea la Bucharest Tech Week

41 sec read

unnamed

Mi-e dor dupa CERF, cea mai mare expozitie B2C care avea loc la Romexpo in anii 2000. Organizatorii IMWorld care in luna septembrie organizeaza un fel de CERF axat pe B2B, organizeaza un targ de tehnologie intitulat Tech Expo in Piata Revolutiei.

Astazi pana la ora 18 puteti vizita gratuit expozitia Tech Expo din cadrul Bucharest Tech Week unde veti putea vedea cele mai noi masini hibride expuse, drone, robotei si alte gadget-uri ce sunt in trend in 2017.

Pe scurt oricine poate vedea expuse astazi masini electrice de la Renault,Nissan, Toyota, Ford, Mercedes, dar si un Logan electric modificat. In corturi indviduale sunt standuri de la Acer, QuickMobile, Samsung, Philips, Evolio, Avantree, FitBit, dar si standuri cu imprimante 3D si tot felul de trotinete si biciclete electrice.

Robotul InMoov, realizat de celebrul designer si sculptor francez Gael Langevin este expus la standul si este atractia principala a vizitatorilor si a jurnalistilor. La unele standuri veti putea chiar sa achizitionati produsele expuse.

Pentru a putea vizita aceasta expozitie trebuie sa va inregistrati gratuit pe acest site sau direct la intrarea in expozitie pe tabletele de la intrare.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.