Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Ofertele prepay ale operatorilor – toamna 2017

1 min read

sim

Ofertele prepay ale operatorilor Orange, Vodafone si Telekom au suferit cateva modificari in aceasta toamna. Orange are cea mai echilibrata oferta, Vodafone elimina beneficiile roaming din ofertele prepay, iar Telekom adauga trafic gratuit in aplicatiile Facebook si Facebook Messenger pe langa traficul gratuit in WhatsApp pe care operatorul il ofera de ceva timp.

Orange este singurul operator ce ofera beneficii in roaming pentru optiunea de 7 euro, Telekom ofera beneficii in roaming pentru optiuni incepand cu cea de 8 euro, iar Vodafone nu mai ofera deloc astfel de beneficii in ofertele standard, pentru roaming utilizatorii avand nevoie de activarea unor altor optiuni.

Oferta prepay Orange

Utilizatorii prepay Orange pot alege una din oferte cuprinse intre 5 si 10 euro. Traficul bonus de 10 GB (valabil 30 zile) din poza de mai jos este oferit doar in prima luna in care se activeaza oferta. Orange ofera si un bonus lunar pentru vechimea cartelei. Astfel daca detii o cartela de 4 ani in reteaua Orange vei primi lunar 4 GB pe toata perioada cat ai activa una din optiunile din noua oferta. Detalii oferta

Screen Shot 2017 09 28 at 21.02.32 1024x498 9887010

Oferta cartela Vodafone

Utilizatorii prepay ai cartelei Vodafone pot alege una din oferte cuprinse intre 5 si 12 euro, iar perioada de valabiliate a optiunilor este intre 28 si 35 de zile. Vodafone ofera cel mai mare trafic de date insa nu mai ofera beneficii roaming in optiunile sale. Detalii oferta + bonus net folosesti, net primesti

Screen Shot 2017 09 28 at 21.38.13 4025844

Noile oferte de roaming sunt disponibile aici, insa trebuie sa retineti ca daca aveti o optiune veche ce include beneficii roaming si activati una din ofertele noi de roaming nu veti mai putea reveni la oferta anterioara.

Screen Shot 2017 09 28 at 21.35.05 3954977

Oferte cartela Telekom

Utilizatorii Cartelei Telekom beneficiaza cu noile optiuni de trafic gratuit in aplicatiile Facebook, Facebook Messenger si WhatsApp, fara a consuma traficul de date inclus, la preturi incepand de la 5 euro credit. In plus, Cartela Telekom ofera clientilor trafic consistent de date, cu bonusul GigaDay, de 30 GB/30 de zile, la viteze 4G (totusi acoperirea si vitezele nu sunt aceleasi precum la Orange si Vodafone). Beneficii in roaming sunt oferite doar la oferta de 8 euro. Detalii oferta

Screen Shot 2017 09 28 at 21.40.17 1024x745 9279802

Per total daca doresti sa folosesti o cartela doar in Romania, Vodafone are cea mai buna oferta, iar daca calatoresti frecvent cea mai buna oferta este la Orange.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

10 Replies to “Ofertele prepay ale operatorilor – toamna 2017”

 1. Nu te pricepi. La Telekom sunt mai multe oferte pt roaming. Sunt la o cautare distanta.

  1. M-am referit la ofertele nationale care au inclus si roaming. In special majoritatea utilizatorilor prepay doresc sa afle ce oferte noi pot activa in acest moment.

 2. Buna Stefan! Ai comparat 10GB de la Orange cu 30GB de la cartela Telekom si ai ajuns la concluzia de mai sus?! ?

 3. buna ziua,
  locuiesc la munte,si din pacate reteaua telekom fibra optica nu a ajuns aici.
  am nevoie sa lucrez permanent pe net,am cautat in toate ofertele,inclusivnet prin antena…totul este penibil de piperat,
  si traficul in G redus.
  ce ma sfatuiti pentru a avea traficul cel mai mare,la viteza cea mai buna, eventual o idee despre cum pot mari viteza (o antena ??).
  multumesc

  1. completare la propriul comentariu…
   caut o conexiune doar pentru internet,nu ma intereseaza alte variante(daca sunt incluse automat nu conteaza),
   care sa imi permita sa lucre pe net,sa download-ez orice am nevoie,sa fac upload la materialele mele,indiferent daca sunt video sau altceva ,deci va rog un sfat profesional,ingineresc.
   m-ar ajuta o antena si un modem sau sunt bani aruncat?
   multumesc anticipat.
   P.S.: vreau sa lucre pe laptop sau pe un pc, nu tableta sau telefon.

 4. Josnic sau rusine chiar pt firmele de telefonie din romanaia mai bine faci abonament in alta tara decat sa te lasi jupuit de aceste firme care cred s au inteles intre ei sa nu ofere nimic pe bani multi.Dau un exemplu simplu la situatia mea sun sofer de camion care umblu prin toata europa am facut abonament pe suedia la telenor cu ajutorul unui prieten”la pretul de 60euro am 100Gb 4Ginternet in toata europa si nelimitat in suedia,minute internationale fix/mobil nelimitat toata europa.Cei drept scump dar face cel putin asa cred

  1. Ajungi in prezent si la prepay la peste 100 GB lunar pentru 5 euro, dar doar in Romania. In Suedia ai achizitionat si un telefon la acel abonament?

 5. Acum Telekom ofera doar doua optiuni la cartela cu 5 si 6 euro. Dar, valabile 28 zile. S-au luat dupa vodafone.

Comments are closed.