Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Tinmar – un nou jucator pe pietele liberalizate de energie electrica si gaze naturale

3 min read

29995645 2158718557488282 840111675 o

Incepand cu 1 ianuarie 2018, toate preturile reglementate la energia electrica au fost eliminate si toti consumatorii casnici pot alege un alt furnizor de energie. Un consumator care a optat pentru schimbarea furnizorului de energie se poate intoarce la vechiul furnizor la un pret negociat, nu reglementat. In acest moment, doar 10% din consumatorii casnici au ales un alt furnizor, desi oricine poate opta pentru serviciile altor furnizori, cu 20-30% mai accesibile.  

Pentru a alege un furnizor de energie electrica sau de gaze naturale, puteti consulta acest calculator de tarife, pus la dispozitie de ANRE. Atentie, a nu se confunda cu distribuitorul de energie; aveti posibilitatea de a schimba furnizorul fara intreruperea serviciului de energie electrica sau gaze naturale si fara a se face modificari in locuinta.

Tinmar Group, cea mai mare companie din sectorul furnizarii energiei electrice si gaze naturale, cu capital privat autohton, intra pe piata consumatorilor casnici cu oferte adaptate nevoilor consumatorilor casnici, dar si cu multe beneficii, printre care si asigurare in cazul unor incidente neprevazute (impreuna cu asiguratorul Groupama).

29939691 2158725677487570 524559025 n 5881650

Despre Tinmar

Tinmar Group a pornit in anul 2001 ca o afacere de produse petroliere a omului de afaceri Augustin Oancea, iar din grup fac parte Tinmar Oil, cea mai mare companie din grup, Tinmar Energy si Tinmar Gas. Grupul Tinmar desfasoara operatiuni in 21 de tari din Europa Centrala si de Est, prin sapte subsidiare si acopera 85% din teritoriul Uniunii Europene. In prezent, compania detine 6 parcuri solare in Romania, cu o capacitate de 50 MW. Printre clientii Tinmar Energy in Romania se numara: Daimler Mercedes, LIDL, Metro, Carrefour, Tuborg si Vodafone.

Tinmar Energy intra pe piata rezidentiala cu pachete avantajoase pentru consumatorii casnici, cu beneficii incluse, pentru care nu trebuie sa platesti nimic.
Compania ofera servicii de furnizare de energie electrica si gaze naturale cu acoperire nationala tuturor consumatorilor casnici din Romania.
Serviciile conexe sunt Tinmar interventii rapide si Tinmar Reparator, adica pret special pentru reparatiile aparatelor electrocasnice efectuate de specialistii companiei partenere de profil, dar si discount la orice lucrare de reparatii programata in locuinta. In viitor, vor lansa si serviciul Tinmar smart home, ce va include o oferta de dispozitive de tip smart home ce vor ajuta clientii companiei sa isi monitorizeze consumul de energie electrica.
Beneficiile includ, printre altele, o asigurare Groupama, ce presupune despagubiri cu plafon pana la 5000 de lei si plata facturii, in caz de concediu medical sau de somaj.

Pachetele Tinmar Energy

Oferta Tinmar Gold 
• Pachet de energie electrica verde;
• Despagubiri pentru daunele provocate aparatelor electrocasnice, ca urmare a fluctuatiilor de tensiune, plafon maxim de 5000 de lei.
• Interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia electrica, sanitara, de incalzire, canalizare si lacatuserie din locuinta clientului, in limita sumei de 100 Eur/interventie, plafon maxim 350 Euro/an;
• Protectie la plata facturii de energie electrice in cazul unor situatii neprevazute la locul de munca, in limita sumei de 150 Lei/luna;
• Discount 30% fata de pretul de lista al partenerilor specializati pentru orice lucrare de reparatii.

Oferta Tinmar Silver
• Pachet de energie electrica verde;
• Despagubiri pentru daunele provocate aparatelor electrocasnice ca urmare a fluctuatiilor de tensiune, plafon maxim de 2500 de lei.
• Interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia electrica, sanitara, de incalzire, canalizare si lacatuserie din locuinta clientului , in limita sumei de 50 Eur/interventie, plafon maxim 150 Euro/an
• Protectie la plata facturii de energie electrice in cazul unor situatii neprevazute la locul de munca, in limita sumei de 100 Lei/luna
• Discount 20% fata de pretul de lista al partenerilor specializati pentru orice lucrare de reparatii.

Oferta Tinmar Standard
• Pachet de energie electrica verde
• Posibilitatea de a schimba oferta oricand, pentru a accesa avantajele si beneficiilor pachetelor Tinmar Gold si Tinmar Silver;
• Acces simplu si rapid in My Account, pentru a achita facturile, a transmite indexul, pentru a consulta sitauatia consumului si a soldului;
• Intermedierea relatiei cu operatorul de retea;
• Discount 10% fata de pretul de lista al partenerilor specializati pentru orice lucrare de reparatii din locuinta.  .

Pachetele Tinmar Gaz

Oferta Tinmar Special Gaz
• Interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia de gaze naturale;
• Interventiile se vor face in limita sumei de 100 Eur/interventie , plafon maxim de 350 Euro/an;
• Discount 30% la orice lucrare de reparatii din locuinta , fata de pretul de lista al partenerilor nostril specializati , cat si preturi preferentiale pentru verificarea centralei termice si acordarea vizei ISCIR;
• Oferta Tinmar Special Gaz se poate achizitiona doar la pachete cu oferta Tinmar Gold.

Oferta Tinmar Gaz
• Interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia de gaze natural
• Interventiile se vor face in limita sumei de 50 Euro/interventie, plafon maxim de 150 Euro/an.
• Discount 20% fata de pretul de lista al partenerilor nostri specializati pentru orice lucrare de reparatii din locuinta, totodata ofera si preturi preferentiale pentru verificarea centralei termice si acordarea vizei ISCIR.

Serviciile Tinmar Enegy si Tinmar Gaz se pot contracta impreuna sau separat in cazul in care nu poti schimba furnizorul de gaze (clientii rezidentiali ce platesc la comun serviciile de gaze). Contractarea serviciilor se face online in 3 pasi, folosind acest configurator ce va va ajuta in alegerea pachetului dorit. Acoperirea este nationala atat in mediul urban cat si in cel rural, iar procesul de portare dureaza aproximativ 21 de zile. In 14 zile poti oricand anula schimbarea furnizorului. Tot ce trebuie sa faceti este sa va lasati datele de contact si sa va scanati buletinul, iar un reprezentant va va contacta in cel mai scurt timp pentru a va prezenta oferta si a semna contractul pe 12 luni – totul online.

Daca credeti ca v-am convins sa va schimbati furnizorul de energie electrica sau de gaze naturale, puteti sa va convingeti si prietenii sau vecinii si veti fi recompensati prin programul de afiliere disponibil pe site-ul Tinmar.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Tinmar – un nou jucator pe pietele liberalizate de energie electrica si gaze naturale”

  1. Dumitrascu Ioan Viorel De cand Furnizorul executa lucrari pe reteaua de distributie si se ocupa de preluarea /rezolvarea incidentelor de pe reteaua de utilizare ? Atuncea care mai e rolul Operatorului Sistemului de distributie si al Operatorului Economic ?? Nu mai vrajiti aiurea oamenii , daca tot vreti sa o faceti e obligatia voastra sa le explicati toata legislatia, ce inseamna Furnizor , OSD , OE , cine si ce obligatii au conform Ordin presedinte ANRE 62/3013, 98/2015, 83/201432/2012 ntpee/2009 cu 5/2009

Comments are closed.