Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

ETX Binary – o platforma de trading foarte simpla

1 min read

ETX Binary1

La sase luni de la intrarea pe piata locala, ETX Capital lanseaza doua platforme care se adreseaza clientilor din clasa de mijloc, care considera tradingul drept o sursa suplimentara de venituri.
ETX Capital este o companie situata in topul firmelor specializate in investitii si servicii financiare din Marea Britanie si continua dezvoltarea pe plan local, prin lansarea a doua platforme online de trading, in contextul in care Romania ar putea avea cea mai accelerata crestere economica din Europa Centrala si de Est, in 2014, evolutie care se resimte si in sectorul tradingului.

“Traderul roman are intre 21 si 35 de ani, lucreaza in sectorul privat (in special tehnologie si servicii financiare), este din clasa de mijloc si vede tradingul ca o sursa suplimentara de venituri. La nivel comportamental, clientii sunt moderati in ceea ce priveste asumarea riscurilor,” declara Ishaq Siddiqi, Market Strategist ETX Capital.

etx-binary1-7447927

ETX Binary este o platforma de optiuni, care permite utilizatorului sa plaseze rapid o tranzactie, estimand evolutia ascendenta sau descendenta a unuia dintre produsele aflate in protofoliul ETX. ETX Binary este o platforma optimizata, dotata cu temporizatoare cu numaratoare inversa si diagrame.
Platforma este foarte simplu de folosit si intuitiva, tradingul financiar fiind mult mai sigur decat pariurile sportive, de exemplu, deoarece aici poti monitoriza pattern-uri de fluctuatie, iar in interfata ai si o predictie si un grafic al evolutiei cotatilor. Poti investi pe o perioada mica de timp, de la 60 de secunde, 1 ora sau chiar 24 de ore, iar suma de inceput ideala pentru a te familiariza cu platforma ar fi de 100 euro, pentru a avea aproximativ 30 de incercari de cate 3 euro, spre exemplu. Vedeti mai jos in clip cat de simplu este. In curand aplicatia o sa fie disponibila si pe smartphone-uri.

ETX Trader – permite utilizatorului sa decida suma pe care doreste sa o depuna initial. Cu o interfata simpla si clara, platforma ETX Trader pune la dispozitia clientilor mii de piete globale. Platfoma ETX Trader este diponibila si sub forma de aplicatii pentru AndroidiPhone si iPad.

photo-mar-25-252c-11-42-531-9812030photo-mar-25-252c-11-43-151-9908033photo-mar-25-252c-11-43-231-8344155

Daca vreti sa invatati sa faceti tranzactii sigure, ETX Capital organizeaza seminarii si webinarii, programul lor fiind disponibil aici.

La intalnirea unde mi s-a prezentat platforma ETX, am aflat si parerea lui Nicholas Dunn – Head of Business Development, legata de moneda Bitcoin. Acesta sustine ca moneda nu este sustenabila pe viitor, deoarece nu este suficient de protejata impotriva multiplicarii ilegale si sustinerea castigului acumulat nu poate fi garantata prin niciun sistem.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.