IPTV de la Romtelecom

Autor: -

PTV (televiziune prin protocolul de Internet) reprezinta un sistem prin care serviciul de televiziune este livrat pe Internet prin reteaua unui operator, pe baza de abonament.

Serviciul va fi optimizat si calibrat in decursul lunilor urmatoare cu noi functionalitati adaugate periodic, urmand sa fie disponibil pentru un numar mai mare de clienti. Dolce Interactiv vine pe piata la trei ani de la lansarea Dolce, serviciul de televiziune prin satelit de la Romtelecom.

Dolce Interactiv este disponibil in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Piatra Neamt, Sibiu, Braila, Ploiesti, Constanta, Bacau. Acoperirea, precum si functionalitatile oferite utilizatorilor vor fi treptat extinse in viitor.

Noul serviciu ofera utilizatorilor posibilitatea de a selecta, inregistra si viziona programele favorite oricand doresc. Acestia nu vor mai pierde nicio parte din programe, Dolce Interactiv permitand oprirea si inregistrarea transmisiilor live.

Clientii care se aboneaza la Dolce Interactiv pana la sfarsitul lunii martie 2010 vor primi gratuit serviciul si primul receptor fara hard disk.

Preturile pentru receptoarele suplimentare incep de la 99 euro, fara TVA. Pentru a accesa toate functionalitatile serviciului este nevoie de un receptor cu hard disk, disponibil la preturi reduse cu 50%, respectiv 99,5 euro, fara TVA, pentru clientii Clicknet.

Dupa martie 2010, serviciul va avea preturi incepand de la 2,9 euro/luna pentru receptionarea a aproximativ 70 de posturi.

In prezent serviciul este disponibil pentru toti clientii din cele 10 orase calificati din punct de vedere al vitezei. Din punct de vedere tehnic, Dolce Interactiv necesita o linie telefonica fixa si o conexiune de banda larga cu o capacitate de transfer de minim 8 Mbps.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*