Am voie sa pozez un politist?

Autor: -

image Pornind de la incidentul cand un tip din Targoviste a facut poza unei masini de politie parcata neregulamentar, motiv pentru politisti de-al aresta, Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei va raspunde la intrebarea “Poti fi arestat daca pozezi sau filmezi un politist”? Si evident alte intrebari nascute in urma dezbaterii.
Invitat mai este si Mircea Toma.
Astazi, 21 septembrie, ora 17:30, la sediul Activewatch din Calea Plevnei 98, bloc 10C, langa Casa Radio, in stanga centrului medical Synevo.

P.S. Daca ajunge cineva care citeste acest articol la dezbatere sa-l intrebe pe Ciocan de ce aseara pe Bd. Progresul la 12 noaptea era radar. Politia parca era in greva? Nu? Sau doar la tv sunt in greva?

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Am voie sa pozez un politist?

  1. Simplu, e radar pe Blvd. Progresul la 12 noaptea ca la ora e gol si toata lumea care se afla acolo o calca cat il tine masina. Greva, negreva, ce conteaza? Crezi ca le strica o amenda in plus? Pardon, o spaga vroiam sa zic. Si nu, n-ar trebui sa fie o problema sa filmezi un politist. E angajat la stat, deci e persoana publica or something… Mai ales daca efectueaza „activitati conexe” cu statul la panda pe bulevarde largi la ore cand traficul e minim.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*