Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Youtube instant

28 sec read

image thumb7

Saptamana trecuta Google a lansat Instant, un feature interesant, util si asteptat de mult timp de catre utilizatori. La nici o saptamana a aparut si YouTube Instant. Asa cum, in cazul Google Instant rezultatele apar in timp ce tastezi, tot asa Youtube Instant incepe sa afiseze video-uri relevante cautarii de indata ce incepi sa scrii.

image_thumb7-300x235-1093879

Aplicatia este creata de un student la Universitatea Stanford din SUA, pe numele sau Feross Aboukhadijeh.

YouTube Instant s-a nascut in urma unui pariu pe care tanarul l-a pus cu colegul sau de camera. Tanarul a avut nevoie de doar trei ore pentru a crea acesta functionalitate pentru YouTube.

Impresionat de ceea ce a realizat tanarul student, presedintele YouTube Chad Hurley i-a si facut o propunere de angajare, nu mai tarziu de a doua zi.

via Cnet

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Youtube instant”

  1. Mie nu mi se pare cine stie ce, Youtube pune la dispozitie un API si exemple cu ajutorul carora chiar poti sa faci aplicatii de genul asta intr-un timp scurt. Ideea e buna desi nu este chiar originala. Asta mi se pare mai bine realizat pentru ca nu da play automat la toate prostiile: http://www.youtubeinstantsearch.com
    Din cate am inteles baiatul asta a refuzat jobul, lucreaza deja pt Facebook …

Comments are closed.