Frecventele InfoPro emit ProFM

Autor: -

Dupa ce OneFm se inchide si se transforma in radio rock, observ uimit ca s-a inchis si cel mai normal radio cu acoperire nationala. EuropaFM asculti daca esti moscalau, MagicFM daca ai probleme cu tantarii, Gold FM e numai in Bucuresti si el pe butuci. Ma mira ca s-a inchis fiindca cu 2 saptamani facut reclama la InfoPro in Hollywood Multiplex.

Astef Pro FM a crescut de la 28 la 67 de statii, si la cea mai mare acoperire nationala. Practic, pe o piata in scadere cum e piata de radio din Romania, ProFM creste ca numar de emitatori (de la 28 la 67), creste ca acoperire la nivel urban (de la 58,9% la 96,7%), si ca acoperire nationala de la (31,54% la 74,8%).

Sunt curios ce miscari se vor mai face pe piata radio. Se va inchide Guerrilla dupa ce o va vinde Vantu? Se vor intoarce Dobro si Craio la ProFM? ProFM incearca sa depaseasc KissFMu? Ce va face ProFM in Bucuresti si nu numai cu 2 fecvente radio? Oare vor mai porta un radio dupa internet in eter? Pana atunci ascult in continuare Radio Romania Cultural si Radio Swiss Jazz.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Frecventele InfoPro emit ProFM

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*