Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Frecventele InfoPro emit ProFM

39 sec read

infoproDupa ce OneFm se inchide si se transforma in radio rock, observ uimit ca s-a inchis si cel mai normal radio cu acoperire nationala. EuropaFM asculti daca esti moscalau, MagicFM daca ai probleme cu tantarii, Gold FM e numai in Bucuresti si el pe butuci. Ma mira ca s-a inchis fiindca cu 2 saptamani facut reclama la InfoPro in Hollywood Multiplex.

Astef Pro FM a crescut de la 28 la 67 de statii, si la cea mai mare acoperire nationala. Practic, pe o piata in scadere cum e piata de radio din Romania, ProFM creste ca numar de emitatori (de la 28 la 67), creste ca acoperire la nivel urban (de la 58,9% la 96,7%), si ca acoperire nationala de la (31,54% la 74,8%).

Sunt curios ce miscari se vor mai face pe piata radio. Se va inchide Guerrilla dupa ce o va vinde Vantu? Se vor intoarce Dobro si Craio la ProFM? ProFM incearca sa depaseasc KissFMu? Ce va face ProFM in Bucuresti si nu numai cu 2 fecvente radio? Oare vor mai porta un radio dupa internet in eter? Pana atunci ascult in continuare Radio Romania Cultural si Radio Swiss Jazz.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Frecventele InfoPro emit ProFM”

Comments are closed.