Telefoane si tablete Samsung reduse la Vodafone

Autor: -

Pana pe 23 decembrie Vodafone deruleaza o promotie pentru mai multe modele de smartphone-uri si tablete Samsung pe magazinul online al companiei. Oferta este disponibila pentru noii cat si vechii clienti.

Oferta poate fi consultata pe pagina saptamana super-reducerilor Samsung.

Din oferta de pe site recomand cateva produse carora le-am facut si review in trecut:

  • Samsung GALAXY Note II este cel mai avansat smartphone de la Samsung si beneficiaza de o reducere de 50 Euro. 
  • Samsung Galaxy Beam este un smartphone rezistent care are incorporat un proiector, care nu s-a promovat asa mult in Romania. Reducerea aplicata acestui model este de 100 euro, pretul acestuia incepand de la 39 Euro impreuna cu abonamentul Mega 25 si optiunea Smartphone 1GB pentru 2 ani.
  • Samsung Galaxy S III mini are aproape toate specificatiile fratelui mai mare Samsung Galaxy SIII, dar la dimensiuni reduse. Pretul acestuia incepe de la 49 Euro.
  • Samsung Galaxy SIII varianta maro este preferata mea, fiind si telefonul pe care il utilizez zi de zi. Sfatul meu este sa il cumparati doar daca aveti mana mare incat sa il manevrati foarte bine. Eu cred ca intr-o zi o sa mor la volan din cauza lui. Pretul telefonului porneste de la 169 Euro, reducerea aplicata fiind 50 Euro.
  • Samsung Galaxy Tab 2 7.0 este o tableta care o poti purta cu tine foarte usor in fiecare zi in buzunarul de la spate aceasta fiind si foarte usoara, cantarind doar 345 grame. Pretul acesteia incepe de la 119 Euro.
  • Samsung Galaxy Note 10.1 ruleaza pe Android 4.1 Jelly Bean (odata cu update-ul Premium Suite). Aceasta tableta ofera un multitasking asemanator cu cel de pe Windows si este foarte indragita mai ales de catre copii. Cred ca este cea mai avansata tableta care exista pe piata in momentul de fata, puteti urmari aici un videoclip sa va faceti o parere. Pretul tabletei incepe de la 299 Euro. 

Oferta este adresata persoanele fizice, atat pentru contractele noi cat si pentru reinnoirile pentru 2 ani impreuna cu noile abonamente si extraoptiuni Vodafone.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*