Samsung GALAXY S4 Active – un smartphone rezistent

Autor: -

Samsung a anuntat lansarea unei variante rezistente la socuri, apa si praf a modelului GALAXY S4. Pastrand reteta seriei Xcover, Samsung GALAXY S4 Active ofera aproape aceleasi caracteristici de pe GALAXY S4 intr-o carcasa foarte rezistenta impotriva prafului si a apei, certificata IP67.
Daca pe GALAXY S4 mini a fost introdus un procesor alaturi de o baterie mai mica, pe GALAXY S4 Active s-au pastrat caracteristicile principale de pe modelul I9505 (cel care se vinde si in Romania).

GALAXY S4 Active vs GALAXY S4  

Procesorul este quad-core la 1,9GHz, bateria de 2600mAh, conectivatea LTE fiind si ea prezenta pe acest model.
Samsung GALAXY S4 este putin mai greu decat modelul initial, cantarind 151 grame, ecranul Super AMOLED a fost inlocuit cu unul TFT LCD care in teorie consuma mai putina energie si se vede mai bine in lumina soarelui. Camera de pe Active a fost inlocuita cu una de 8MPx, aceasta fiind cam singurul downgrade fata de modelul initial.
La capitolul functii, au fost pastrate toate functiile speciale de pe Samsung GALAXY S4, la acestea adaugandu-se un mod foto (aqua mode) pentru captura foto subacvatica si posibilitatea de a face poze folosind butonul fizic de volum mai tare.
Am observat ca la toate modelele S4 functia de radio FM a fost inlocuita cu adaptorul infrarosu.
Modelul Active contine in pachet si un set de casti rezistente la apa. Samsung GALAXY S4 Active va fi disponibil in trei culori, Urban Grey, Dive Blue si Orange Flare.

Gasiti aici un prim review detaliat.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*