Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Mingea 94fifty – gadgetul care aduce noi statistici

39 sec read

94F Ball 7pkg2
94f-ball-7pkg2-243x300-1914977

94fifty este un gadget putin diferit de ce am vazut pana acum. Daca pana acum gadget-urile depindeau de smartphone-uri, acum avem de-a face cu un gadget care poate functiona si independent de un smartphone, dar care, daca este conectat, va transmite cateva informatii precise de unde nu te astepti.

Mingea de basket 94fifty creata in colaborare cu cei de la Spalding, are aceeasi marime ca cea oficiala de baieti (7), insa in interior are cativa senzori care transmit toate actiunile mingii prin bluetooth unui smartphone.
Prin aplicatia disponibila pentru device-urile iOS se pot afla statistici exacte despre numarul aruncarilor la cos, puterea driblingului, viteza aruncarii sau bolta acesteia, informatii pe care niciun statistician nu le poate afla cu exactitate.

Durata de viata a bateriei din interior este 8 ore, iar incarcarea mingii se face prin inductie, asezand mingea pe un suport special. Pretul este 295 $, plus taxele de transport si poate fi comandata de aici.

Cred ca in scurt timp marile cluburi vor cumpara aceasta minge pentru antrenamente, urmand ca, in cativa ani, sa o vedem introdusa la scara larga in marile competitii precum Euroliga, NBA.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Mingea 94fifty – gadgetul care aduce noi statistici”

Comments are closed.