Mobile marketing la McDonald’s in Spania

Autor: -

McDonald’s Spania desfasoara o campanie de mobile marketing care ofera clientilor restaurantelor oferte speciale prin intermediul unei aplicatii de mobil disponibila pe iOS si Android. Prin aplicatia McDonald’s Cupons orice client beneficiaza de oferte speciale la diferite produse si meniuri la pret redus. Spre exemplu in orice restaurant beneficiezi de un hamburger gratuit, la prima accesare a aplicatiei dupa ce ti-ai creat si un cont. Clientul trebuie sa aiba GPS-ul pornit pentru a localiza magazinul in care se afla, dupa care sa selecteze oferta si sa arate cuponul electronic vanzatorului. Ulterior oferta poate fi partajata pe Facebook sau Twitter, prietenii vor vedea oferta (cam asa arata pe Facebook) si astfel vor creste vanzarile. Astept asa ceva si in Romania, nu este greu deloc.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*