Ziua inghetatei la McDonald’s si noi produse romanesti

Autor: -

Astazi McDonald’s ofera cate o inghetata gratuit celor care le viziteaza restaurantele, daca tot s-a hotarat soarele sa iasa. Cu aceasta ocazie, McDonald’s a introdus in meniul restaurantelor sale noi produse romanesti care vor fi disponibile doar cateva saptamani.

Produsele romanesti, in editie limitata sunt:

Minipapanasi de branza cu inghetata de capsuni – inghetata McSunday de capsuni impreuna cu 2 minipapanasi care se afla pe fundul paharului
Chiftelute romanesti – nu au legatura cu chiftelele de la IKEA, sunt chiftele de casa, dar care nu au o aroma la fel de puternica.

Cascaval pane – o felie de cascaval pane pe care o poti lua lejer la pachet si o poti servi la pranz sau ca mic dejun consistent.

O veste buna pentru sustinatorii aromelor autentice este faptul ca sandwich-ul McPorc ramane permanent in meniu restaurantelor McDonald’s.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*