Review dual-sim LG L70

Autor: -
In randurile de mai jos va voi prezenta telefonul middle-range LG L70 – varianta dual-SIM, modelul cu un SIM fiind foarte promovat zilele acestea de catre operatorul Vodafone. Cele doua variante au specificatii identice, singurele diferente fiind in cazul butoanelor, varianta dual-SIM avand 4 butoane dintre care unul dedicat pentru comutarea intre cele doua cartele, iar modelul cu un SIM comercializat prin Vodafone are 3 butoane, 2 capacitive si unul fizic, situat in mijloc.

Specificatii

Procesor Qualcomm Snapdragon 200 Dual Core 1.2 GHz
Sistem de operare: Android, 4.4.2 KitKat
Dimensiuni 127.2 x 66.8 x 9.5 mm
Greutate 126,6 grame
LCD IPS, 4.5″ 480 x 800
Conectivitate 3G, Bluetooth,
Memorie 4 GB Flash, 1 GB RAM
Baterie 2100 mAh
Camera 5 MP principala cu LED flash, VGA secundara

Constructie

Pe lateralul telefonului marginea este metalica, iar capacul de pe spate are o textura iesita in relief care poate acumula murdarie printre santurile foarte mici. LG L70 este cel mai usor telefon cu Android 4.4.2 KitKat pe care l-am testat pana acum, cantarind putin peste 126 grame.
Difuzorul, in timpul apelurilor, se aude foarte tare, dar distorsionat daca volumul este setat la maximum.

Telefonul functioneaza cu SIM-uri normale, slot-urile fiind suprapuse si oferind acces la slot-ul microUSB fara a inlatura bateria.

Camera

Prin apasarea butonului volume down veti accesa camera foto, atunci cand telefonul are ecranul blocat.
Mai jos aveti o poza facuta cu camera de 5 MP, insa aceasta nu reprezinta punctul forte al telefonului.

Functii speciale

In meniul Display gasim o functie intalnita in general pe modelele foarte performante Smart screen – care mentine ecranul pornit atata timp cat camera frontala VGA ne detecteaza ochii.
Tot din acest meniu putem seta, pe timpul noptii, un interval orar in care luminozitatea sa fie redusa.

Functia QSlide

Functia QSlide este disponibila de peste un an de zile pe toate telefoanele LG. Prin aceasta functie se pot deschide aplicatii intr-o fereastra mai mica, avand posibilitatea de a modifica transparenta si dimensiunea acesteia.

Pe baza QSlide s-a creat o alta functie care ne afiseaza mesajele SMS intr-o fereastra mai mica in stanga, partea de sus a ecranului, avand posibilitatea de a raspunde fara a accesa meniul de mesaje direct din acea fereastra mica.

Functia Knock to unlock

Cu ajutorul acestei metode de deblocare a telefonului putem aprinde telefonul mult mai usor fara sa apasam pe butonul power. 4 apasari in 4 patrate imaginare vor debloca telefonul si cand acesta are ecranul oprit, aceasta metoda fiind mult mai usor de utilizat fata de deblocarea prin swipe sau cod, spatiul patratelor fiind destul de mare si facand astfel posibila deblocarea telefonului fara a te uita la ecran.

Browser

In browser, cei de la LG ne ofera optiunea de a salva o pagina de internet pentru a o putea citi ulterior offline. Tot in browser-ul telefonului exista o alta functie care nu se regaseste in Chrome, Capture plus – prin care se poate face o captura intregii pagini a unui site sau doar unui paragraf.
2014-05-20 01.12.232014-05-20 01.13.19

Functia Dual SIM

Aceasta functie este disponibila pe modelul LG 70 Dual care nu se comercializeaza prin Vodafone. Telefonul suporta cartele SIM normale, comutarea intre cele doua cartele facandu-se foarte usor cu ajutorul butonului capacitiv de pe telefon. Conexiunea de date poate fi activa doar pe un SIM, oricare din cele doua, iar selectarea SIM-ului pentru traficul de date facandu-se din meniul Dual SIM care se regaseste in meniul setari. Apelurile se pot receptiona oricand pe ambele SIM-uri, nu doar pe cel selectat pentru initierea apelurilor, utilizatorul avand posibilitatea si de a seta un ton de apel diferit pentru fiecare SIM.

Fiecare SIM are o culoare diferita pentru ca utilizatorul sa vada mult mai usor de pe cartela se initiaza apelul.
In meniul setarilor pentru retele, LG L70 afiseaza informatii despre puterea semnalului pentru fiecare SIM in parte, iar pe ecranul principal puteti folosi un widget preinstalat care ofera date despre traficul de date consumat pe fiecare SIM in parte.


Telefonul este disponibil in doua variante – pe alb si pe negru, iar eu va recomand sa il achizitionti pe cel negru. LG L70 dual inca nu este disponibil la operatori sau la vreun magazin online, insa varianta cu un singur SIM o puteti achizitiona de la operatorul Vodafone cu abonament incepand de la 1 leu, iar de pe eMAG la pretul de 730 lei.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Comentarii to Review dual-sim LG L70

  1. buna seara..am un lg l70 varianta pe negru..o intrebare as avea: de cateva zile mi se vede incetosat..ce problema are???

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*