Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana

Gadget Week – saptamana 27 decembrie – 3 ianuarie 2015 – ep 35

1 min read

gadget week saptamana 27 decembr

Un nou an a adus si un format nou pentru emisiunea de pe YouTube, emisiunea va fi in fiecare duminica, meniul din stanga a disparut, iar pe parcursul stirilor veti afla mai multe specificatii tehnice despre produsele prezentate. Asteptam feedback aici si pe canalul YouTube al Victoriei.

1. Au aparut noi informatii despre Samsung GALAXY S6. Telefonul nu a fost prezentat la CES, in Las Vegas, asa cum se zvonea si urmeaza sa se lanseze in Barcelona la Mobile World Congress. Aceleasi zvonuri mai sugereaza ca noul S6 va avea o structura metalica si nu vom mai avea acces la baterie sau la componentele telefonului ca si in cazul carcasei de pe HTC One M8. Cel mai vehiculat zvon este ca GALAXY S6 va avea o margine de ecran curbata ca pe Note Edge, insa nu cred ca Samsung ar risca sa produca un telefon de masa cu ecran curbat care s-ar putea sparge foarte usor. Cel mai probabil va exista o alta editie limitata cu ecran curbat. Ecranul cu siguranta va fi mai mare fata de cel de pe GALAXY S5, deci cu siguranta voi prefera varianta mini.

2. OnePlus Two a aparut pe site-ul unui retailer din Asia, specificatiile lui fiind reconfirmate: procesor Qualcomm Snapdragon 805, la 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM si un displayFull HD LTPS de 5.5 inch. Memoria interna va fi de 64 GB, camera principala de 16 megapixeli iar cea secundara de 5 MP. Pretul afisat pe site-ul retailer-ului este de 538.19 dolari, iar livrarile se vor face din 10 februarie.

3. Au aparut specificatiile pentru Samsung GALAXY A7. Display-ul va fi Full HD Super AMOLED de 5.2 inch, procesor octa-core Snapdragon 615 la 1.5 GHz, 2 GB RAM si o baterie de 2.500 mAh. Camera foto principala de 13 megapixeli, iar cea secundara de 5 megapixeli, carcasa metalica cu grosime de doar 6.3 mm.

4. Un zvon despre CES a fost confirmat. Alcatel a lansat la CES 2015 un smartwatch asemanator cu Moto 360, insa la un pret foarte accesibil. In plus fata de Moto 360 acesta va fi compatibil si cu device-urile iOS. Detalii si imagini cu Alcatel Onetouch Watch gasiti aici.

5. Samsung a lansat o noua versiunea a flagship-ului Samsung GALAXY Note 4 care va permite in viitor atingerea de viteze de pana la 450 Mbps download prin tehnologia LTE Advanced (LTE-A) Tri-Band Carrier Aggregation. Noua versiune a lui Note 4 ar urma sa beneficieze si de un noul procesor Qualcomm Snapdragon 810 insa in comunicatul de presa nu se mentioneaza nimic despre procesor. Sa vedem ce retele vor permite in 2015 viteze de descarcare de pana la 450 Mbps, deoarece in prezent in Romania se pot atinge viteze de descarcare de pana la 300 Mbps.

Avatar of Victoria Giorgiana
Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana