Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Review iPhone 6 Plus

1 min read

iPhone 6 Plus spate

iPhone-6-PlusDespre iPhone 6 si iPhone 6 Plus am vorbit in primele zile cand si-a facut aparitia in Romania aici. La iPhone 6 Plus am avut acces un pic prin natura locului meu de munca, insa pentru cateva saptamani l-am avut in teste si de la Quick Mobile.

[button url=”https://www.stefanblog.com/2014/10/review-iphone-6-iphone-6-plus.html” target=”_blank” style=”red” size=”medium”] Vezi aici diferentele dintre iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPhone 5S[/button]

Review iPhone 6 Plus
Hardware

In plus fata de iPhone 6 la capitolul hardware, iPhone 6 Plus are doar camera video un pic modificata, avand stabilizare video mecanica. Cititi mai mai multe despre senzorul optic aici. Mai jos vedeti cum filmeaza iPhone 6 Plus in conditii de luminozitate redusa intr-un concert, miscand destul de mult mana.

[youtube width=”602″ height=”350″ video_id=”ZfRFi7qQXDE”]

Eu prefer modelele pana in 5″ insa, iPhone-ul 6 Plus l-am tinut parca un pic mai bine in mana fata de iPhone-ul 6 normal, fiind tot timpul constient cat de mare este si ca nu ar trebui sa il scap.

Bateria 2915 mAh si poate tine chiar 2 zile. Telefonul este compatibil cu retele 4G din Romania si va suporta protocolul de voce VoLTE.

iPhone-6-Plus-spate

Software

Pe partea de soft, Apple a facut cateva modificari notabile pe care le puteti observa in clipul de mai jos.
Pe iPhone  6 Plus poti vizualiza meniul principal si in modul landscape ca pe iPad si iPad mini. Sunt afisate intotdeanua 6 aplicatii pe coloana si 4 pe linie, in modul portret si exista ca pe iPhone 6 un mod Zoomed care permite afisarea mai mare a caracterelor. Tastatura are butoane de copy/paste fata de celelalte iPhone-uri, insa revenind la aplicatii, cele dedicate pentru iPad si iPad mini nu sunt compatibile cu iPhone 6 Plus. In rest va pot asigura ca dezvolatatorii nu vor lasa deoparte versiunea Plus si vor face aplicatiile compatibile pentru ambele variante, si iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

iPhone 6 Plus este disponibil la magazinul Quick Mobile la un pret de 4600 lei.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.