Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Oferte gandite nemteste de la Telekom

1 min read

Telekom

Telekom a intrat in Romania in luna septembrie mizand pe serviciile quad-play, pachetele atractive fiind doar daca se achizitionau la pachet serviciul de internet fix, de telefonie fixa (romtelecom), telefonie mobile(cosmote) si tv (dolce). Cartelele prepay au beneficiat de oferte 4G, insa optiunile de voce, cel mai cumparat produs al vechiului Cosmote, au avut oferte neatractive in comparatie cu vechiile oferte si cu cele ale competitiei.

In acest an s-au ajustat, cam tarziu as putea spune, ofertele prepay avand in sfarsit un trafic de date decent in optiunile dedicate de voce, insa tot portofoliul a fost distrus si nu mai are nicio logica.

Mai jos am comparat oferta de Craciun cu noile oferte:

Luna/Extraoptiune Decembrie 2014 Ianuarie 2015
Extra S 4,95 euro – 100 minute nationale + 50 MB + nelimitat in retea 4,95 euro – 200 minute nationale + 100 MB + nelimitat in retea
Extra Voce M 6,95 euro – 500 minute nationale + 100 MB + nelimitat in retea 5,95 euro1000 minute nationale + 1 GB + nelimitat in retea
Extra L 9,95 euro – 500 minute nationale + 500 MB + nelimitat in retea 6,95 euro – 500 minute nationale + 500 MB + nelimitat in retea

Ofertele sunt foarte prost gandite si cred ca au fost ajustate in graba presati fiind de ofertele concurentei. Doar Telekom poate vinde o extraoptiune la 7 euro cu mai putine beneficii fata de o optiune de 6 euro. Puteti observa diferentele intre optiunile Voce M si Exta L.

Un alt lucru pe care nu il inteleg este de ce sunt doua extraoptiuni la acelasi tarif si doar una ofera trafic de date prin 4G. Observati aici si mai jos ca beneficiile ofertelor Extra Date M si Extra Voce M sunt aceleasi, doar accesul la reteaua 4G difera:

oferata-telekom

In concluzie daca doriti sa va activati o oferta prepay la operatorul Telekom, noile oferte sunt create in asa fel incat sa va activati o singura oferta, Extra Date M.
Oferta se poate activa trimitand un SMS gratuit la numarul 3020, iar pentru 5,95 euro veti primi:
-Nelimitat minute cate Telekom fix/mobil
-1000 minute/SMS-uri nationale
-1 GB trafic de date
-200 minute nationale/500 MB internet bonus la alegere.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Replies to “Oferte gandite nemteste de la Telekom”

  1. CE PACAT… EU M-AM PORTAT LA DIGI MOBIL UNDE DAU DOAR 3E TVA INCLUS SI 3OO MIN. NATIONALE DIN CARE EU CONSUM CAM 1OO[DUPA CE AM BAGAT-O SI PE MAMA PE DIGI.,TOT DE LA TELEOM] SI NET NELIMITAT DAR SI NELIMITAT IN RETEA. 🙂

  2. Am trimis mesaj dar nu mi-a venit inapoi mesaj sa imi arate daca s -a activat.. dc ?

Comments are closed.