Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gadget Week – saptamana 25–31 ianuarie 2015 – ep 39

59 sec read

gadget week saptamana 25 31 ianu

Luna ianuarie s-a incheiat, acum incep evenimentele si lansarile si in Romania, iar in luna martie ajung la lansarea lui Samsung GALAXY S6 si Samsung GALAXY Edge din Barcelona. Sa trecem la stirile saptamanii trecute:

1. In Romania au fost lansate modelele Samsung GALAXY A3 si A5, Samsung s-a asociat cu No eye patch pentru a crea o serie limitata de tricouri care sa promoveze seria A. Samsung vrea sa promoveze noile telefoane in randul tinerilor, in special pentru functia selfie, prin care daca ridici o mana in dreptul camerei frontale vei putea realiza un selfie mai usor.

2. Facebook a creat o versiune Lite dedicata telefoanelor mai slabe care ruleaza sistemul Android si care nu dispun de 3G. Aplicatia suge destul de multe resurse, asa ca mai bine treci pe Orange sau Telekom care au tehnologia EDGE si accesezi Facebook direct din browserul telefonului. O recomand sa o folositi in Londra sau Berlin unde retelele de telefonie mobila sunt groaznice.

3. HTC va lansa va lansa HTC One M9 Plus, care va fi un phablet cu functionalitati in plus fata de versiunea standard. HTC va introduce pe acest model si un buton fizic de meniu.

4. Asus Zenwatch 2 promite ca va oferi o autonomie de 7 zile, in prezent doar bratarile fitness precum Jawbone au autonomii asa de mari, in rest smartwatch-uri au o autonomie de 1-2 zile.

5. Primul telefon LG pe care a fost implementat Android 5.0 este LG G Flex 2, insa de 4 zile update-ul este disponibili si pentru cei care au achizitionat un LG G3 de la Vodafone.

6. Modelul dual-SIM de clasa medie HTC Desire 526 a fost lansat si pastreaza designul lui HTC Desire 500. Ce e intersant este ca ruleaza Android 5.0.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.