Strongbow – cel mai cunoscut cidru din lume in Romania

Autor: -

Heineken a lansat in Romania,  Strongbow – marca de cidru numarul 1 la nivel global. Strongbow Apple Ciders este o bautura alcoolica fermentata din mere, cu o concentratie de alcool de 4,5% ce se comercializeaza in sticle de 0,33 cl si in ambalaj doza de 0,4 cl. Cidrul Strongbow este disponibil in trei variante Gold, Elderflower (Soc) si Red Berries (Fructe de padure).

StrongbowBautaura se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor, intotdeauna rece, poate chiar impreuna cu gheata, iar gustul aduce un pic cu Bacardi Breezer. Pentru producerea Strongbow, se alege un mix special de mere pentru a obtine o reteta echilibrata de cidru. Dupa recoltarea celor mai coapte mere, acestea sunt spalate, zdrobite, iar pulpa se preseaza pentru a  se extrage sucul pur, care ulterior este mixat cu drojdie si astfel incepe procesul de fermentare. Dupa ce se incheie procesul de fermentare, cidrul se filtreaza si imbuteliaza.

Evenimentul de lansare a avut loc la MNAC unde atmosfera a fost transpusa in cuvintele: URBAN BY NATURE. Kdidja, Les Elephants Bizarres si Bob Moses au fost cei care intretinut atmosfera ce alterna de la cald spre rece datorita spatiului deschis de pe Casa Poporului. Preferatul meu este Red Berries.

strongbow urbanbynature

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Strongbow – cel mai cunoscut cidru din lume in Romania

  1. petrovici nicolae

    Sunt proaste toate marcile de cidru din Romania. Toate contin, mai mult sau mai putin, apa, alcool, aroma de mere si zahar, cat cuprinde. Trebuie sa recunosc ca cele doua „strongbow dry si sec” prezentate mai sus, sunt cele mai putin proaste de pe piata romaneasca de cidru. Mi-as dori sa gasesc, de exemplu, „dry cider strongbow original” dar in zadar, sau „pure blonde low carb crispi cider” din Australia.
    Titlul de mai sus;”Strongbow – cel mai cunoscut cidru din lume in Romania” cu variantele de cea mai proasta calitate
    In concluzie, un roman iubitor de cidru sec de calitate trebuie sa plece din tara in: Anglia, Irlanda, Australia etc.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*