F64 sustine Red Bull Illume Image Quest 2016 si organizeaza un workshop aplicat la Red Bull Oslea Hiride

Autor: -

Red Bull Illume Image Quest 2016 este o competitie in care fotografii amatori si profesionisti isi pot înscrie imaginile spectaculoase de sport, aventura, chiar si auto-moto, concurand astfel pentru diferite premii constand in vouchere pentru diferite produse foto si, evident, recunoasterea internationala. Concursul se desfasoara din 3 in 3 ani, in 2016 fiind a patra editie, iar pe site-ul competitiei va puteti inscrie la una din cele 11 categorii cu pana la 5 fotografii. Anul acesta a fost introdusa si sectiunea mobile, unde voi inscrie si eu cateva poze de pe partie. Pozele trebuie sa fie de minim 8 MP si sa aiba o marime de maxim 10 MB. Juriul este format din 50 de fotografi de la diferite publicatii, iar acestia vor selecta 55 de finalisti din 275 de semi-finalisti. Regulamentul competitiei il gasiti aici.

Inscrierea este gratuita si deschisa pana pe 31 martie.

Lorenz Holder - fotografia castigatoare din 2013 la categoria Playground

Red Bull Illume – Lorenz Holder – fotografia castigatoare din 2013 la categoria Playground

F64 sustine competitia Red Bull Illume si va organiza un workshop aplicat, sustinut de Mihai Stetcu care s-a alaturat in 2009 echipei internationale Red Bull Photography.
Workshop-ul este gratuit si va avea loc pe 26-27 februarie in cadrul competiei Red Bull Oslea Hiride (evenimentul de pe Facebook).

Mihai Stetcu va sustine un curs practic vineri, 26 februarie, la Cheile Butii (Campu’ lui Neag, Uricani), iar sambata, 27 februarie, puteti fotografia sportivii in actiune in cadrul evenimentului de schi si snowboard – Red Bull Oslea Hiride, care are loc pe Masivul Oslea.

Cheltuielile de deplasare trebuie suportate de catre voi iar pentru mai multe informatii, il puteti contacta direct pe Mihai Stetcu – Mihai.stetcu [@] gmail.com sau pe Andreea Mitrache – andreea.mitrache[@]ro.redbull.com.

In urma acestui workshop si eveniment, Mihai Stetcu va alege si o fotografie castigatoare, premiata cu un voucher in valoare de 1500 RON oferit de catre F64, iar cele mai bune 10 fotografii vor fi publicate intr-o galerie foto pe site-ul redbull.ro/osleahiride.

Inscrierile pentru competia de hike si freeride Red Bull Oslea Hiride se pot face aici, taxa de inscriere este de 100 lei si mai sunt disponibile doar 7 locuri, doar la sectiunea PRO.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*