Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

My Heartbeats – aplicatie de la Orange care iti masoara pulsul si iti ofera internet gratuit

54 sec read

heartbeats

Pe 9 februarie operatorul Orange a lansat aplicatia pentru smartphone My Heartbeats, care se foloseste de blitul telefonului si de camera foto pentru a masura pulsul, prin atingerea celor doua cu un deget. Clientii companiei vor putea, prin aceasta aplicatie, pana pe 15 martie, sa isi declare dragostea intr-un mod inedit, trimitand sunetul inimii catre persoanele dragi.
Utilizatorii primesc 10 MB internet cadou pentru fiecare bataie a inimii si un voucher de 10 euro reducere in magazinul Orange Shop de unde isi pot achizitiona telefoane, tablete sau accesorii.
My HeartbeatsEu am alergat 6 etaje pe scari si am obtinut 1100 MB pentru un puls de 110 BPM.
Odata masurat pulsul, vei putea transmite traficul de date obtinut unui alt client Orange, urmand ca in 24 ore acesta sa fie alocat. Poti sa te folosesti de beneficiile de trafic de date de 3 ori in perioada promotiei, insa vei primi un singur voucher de 10 euro prin SMS. Voucherul poate fi folosit pentru produsele disponibile in acest link, si este valabil in cazul in care alegi sa achizitionezi sau sa reinnoiesti un abonament existent. Daca doresti sa achizitionezi un produs fara a semna sau a prelungi un contract, poti alege sa folosesti reducerea pentru diferite smartwatch-uri, bratari inteligente sau boxe portabile disponibile aici.

Aplicatia My Hearbeats poate fi descarcata de aici. Poti sa trimiti sunetul inimii tale si folosind un smartphone al unui prieten (asta in cazul in care nu ai blit pe spatele telefonului), in aplicatie fiind necesare doar introducerea numelui si a numarului tau de telefon.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

33 Replies to “My Heartbeats – aplicatie de la Orange care iti masoara pulsul si iti ofera internet gratuit”

 1. Tin degetul 10 secunde si pe blitz si pe camera si nu imi masoara pulsul! Ce pot face in acest caz??

   1. Fara blit nu vei putea folosi aceasta aplicatie, rolul blitului este de a lumina puternic degetul pentru ca ulterior camera telefonului sa calculeze bataile inimii cu ajutorul circulatiei sangelui.

   1. Si eu am abonament, dar voi plati mai mult din cauza aplicatiei?

 2. Salut! De ce nu apar astfel de aplicatii si pe windows mobile?

 3. de ce cand ii trimit la cineva pulsul nu i se aloca mb?

  1. Sună la relații cu clienții. Dacă ai mai transmis odată aceluiași număr s-ar putea să nu mai funcționeze și să poți transmite către numere diferite.

 4. Eu, primesc doar mesaj”X ti-a dăruit bătăile inimii…” Dar nu primesc cum ca s1au transformat in mb..

 5. Aplicatia merge doar cand ai si credit pe telefon. De cand mi s.a dus obtiunea, mie una nu imi mai merge sa stau pe net, si totusi am multi MB.

  1. Nu este adevarat. Eu numarul de Orange nu l-am mai reincaracat cu credit de 4 luni. Asta dupa ce m-am abonat la VDF. Mai am 1 cent pe numarul activ valabil pana luna viitoare , am primit GB bonus si din aproape 6 GB mai am doar 2 . Deci functioneaza. Dar poate nu la toata lumea.

 6. Am primit internet prin aceasta aplicație. Mi-a mers pana acum foarte bine,dar astazi nu a funcționat Internetul deloc. Intru in aplicații si imi spune ca nu se poate face conexiunea sau ca nu am internet. De ce oare?

Comments are closed.