Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Samsung Galaxy S7 la 69 euro la portare in reteaua Orange

2 min read

05 S7 R30 Front black Standard Online L

Anul trecut, in aceeasi perioada Orange a desfasurat o campanie prin care telefonul Samsung Galaxy S6 era oferit la pretul de 50 euro la portarea unui abonament dintr-o alta retea. Am scris la acel moment despre acea oferta si chiar mi-am achizitionat si eu un Samsung Galaxy S6.

Samsung Galaxy S7 la doar 69 euro

Orange deruleaza zilele acestea o promotie prin care smartphone-ul Samsung Galaxy S7 este oferit la pretul de 99 euro la portarea unui abonament dintr-o alta retea, daca este achizitionat impreuna cu abonamentul Orange Me 30 pentru o perioada contractuala de 24 de luni (2 ani). Cei care aleg aceasta oferta vor beneficia si de oferta de portare standard prin care primesc dublu trafic de date.

[button url=”https://www.stefanblog.com/2016/03/review-samsung-galaxy-s7-edge.html” target=”_blank” style=”red” size=”medium”]Citeste aici review-ul smartphone-ului Samsung Galaxy S7 edge[/button]

Pretul telefonul scade daca optati pentru abonamente mai mari dupa cum urmeaza:

Samsung Galaxy S7 – 99 euro impreuna cu abonamentul Orange Me 30 care include:

 • Nelimitat minute si SMS-uri nationale
 • 10 GB trafic de date national (5 GB inclusi in abonament + 5 GB oferta portare)
 • 4 GB trafic de date anual in roaming
 • 600 de minute internationale
 • 1000 de minute sau SMS-uri nationale in roaming.

Samsung Galaxy S7 – 69 euro impreuna cu abonamentul Orange Me 42 care include:

 • Nelimitat minute si SMS-uri nationale
 • 12 GB trafic de date national (6 GB inclusi in abonament + 6 GB oferta portare)
 • 6 GB anual in roaming
 • 600 minute internationale
 • 2000 minute sau SMS anuale in roaming
 • Asigurare Basic care acopera accidentele.

Samsung Galaxy S7 – gratuit impreuna cu abonamentul Orange Pro 42 care include:

 • Nelimitat minute si SMS-uri nationale
 • 16 GB trafic de date national (8 GB inclusi in abonament + 8 GB oferta portare)
 • 1,5 GB anual in roaming
 • 600 minute internationale
 • 500 minute apeluri primite in roaming
 • 500 minute apeluri efectuate in roaming
 • 500 SMS-uri in roaming
 • Asigurare Basic care acopera accidentele.

Pentru cei care doresc un telefon la mai accesibil, Orange ofera smartphoneul Samsung Galaxy A5 2016 gratuit la portarea unui abonament dintr-o alta retea, daca este achizitionat impreuna cu abonamentul Orange Me 25 (25 euro/luna) pentru o perioada contractuala de 24 de luni (2 ani). Abonamentul ofera: 

 • Nelimitat minute si SMS nationale
 • 8 GB trafic de internet national (4 GB inclusi in abonament + 4 GB oferta portare)
 • 3 GB anual in roaming
 • 600 minute internationale
 • 500 minute sau SMS anuale in roaming

Program buy-back

Orange ofera si un serviciu de buy-back prin care puteti primi o reducere de cativa zeci de euro din pretul telefonului daca aduce pana la doua telefoane un telefon cu taste si un smartphone.

Ofertele de mai sus valabile pana la data de 14 octombrie 2016, iar daca aveti nevoie va pot oferi contactul direct al unui reprezentant Orange.

Husa in editie limitata a festivalului George Enescu

La fiecare Samsung Galaxy S7 cumparat in perioada 13 septembrie – 30 noiembrie 2016, Samsung doneaza 2 euro pentru a sustine visurile celor cinci artisti romani de a deveni urmatorul George Enescu.
Samsung este partener al festivalului George Enescu, iar in perioada campaniei cei care achizitioneaza un telefon Galaxy S7 pot alege si o husa in editie limitata a festivalului George Enescu accesand acest link.

La final va recomand sa va achizitionati acest model deoarece are cea mai buna camera de pe piata, dupa cum puteti vedea si in acest test Samsung Galaxy S7 bate si camera de pe noul iPhone 7. Un alt motiv este pretul, Samsung Galaxy S6 pe care l-am achizitionat acum un an la aproximativ 50 de lei, in aceste zile pe eMAG are un pret promotional de 1.900 lei.

Later edit: Samsung Galaxy S7 este disponibil la 49 euro la portarea unui abonament din alta retea, impreuna cu abonamentul Orange Me 30, iar Samsung Galaxy A5 2016 este oferit gratuit la abonamentul Orange Me 25 tot la portare. De mentionat ca se ofera trafic dublu de internet pe toata perioada contractuala de doi ani.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
2 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
2 min read

8 Replies to “Samsung Galaxy S7 la 69 euro la portare in reteaua Orange”

 1. Salut. Unde gasesc oferta. Pe pagina orange nu gasesc s7 la oferta asta. Imi poti lasa un link, te rog?

  1. Oferta actuala este S7 la 49 de euro cu orange me 30 la portare si trafic dublu de net si Galaxy A5 2016 cu orange me 25 la fel cu trafic dublu de net.

 2. Buna dimineata as dori un abonament la orange cu un telefon samsung s7 gratuit am vazut ca aveti .se poate

  1. Salut,
   Oferta este disponibila la portare in magazinele Orange. 50 euro pentru S7 daca te portezi si ai un abonament intr-o alta retea.

 3. Va rog trimiteti-mi SMS cu numarul de telefon al reprezentanului Orange cu care se poate discuta despre contractul cu portarea in Orange si achizitionarea telefonului galaxy S7.Va multumesc…..

 4. Buna ziua, daca inca mai am abonamentul doua luni la o alta companie si doresc sa ma portez la orange pentru a beneficia de s7 cat trebuie sa am pentru avans si cat platesc pe luna abonamentul. Iar pentru un alt nr portat nu doresc decat un abonament fara telefon dar cu mai mult trafic de net. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Comments are closed.