Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Taxify – cel mai ieftin serviciu de ride-sharing

45 sec read

taxify e1474653658666

Daca inca nu ati aflat in Bucuresti pe langa Uber din luna august a aparut serviciul alternativ Taxify care are in mare aceeasi soferi care sunt si la Uber. Serviciul consta tot intr-o aplicatie de mobil asemanatoare celor de taxi prin care poti comanda o masina care este condusa de un sofer amator. Tariful initial a fost de 1,45 lei/km, insa de saptamana aceasta a fost redus la 1,30 lei/km. Avantajul acestui serviciu este ca nu vei avea tarife dinamice (surge) cum sunt pe Uber. Totusi uneori s-ar putea sa nu gasiti masini la orele tarzii.

Aplicatia Taxify este disponibila pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, iOS si Windows Phone, iar daca nu ai inca un cont poti beneficia de prima cursa gratuita daca folositi codul: stefanrd4taxify-how-it-worksTaxify este un start-up estonian care foloseste reteta de Uber, iar in Romania le percepe soferilor o taxa mai mica de 15%, fata de 25% cat le percepe acum soferilor parteneri Uber. Cei care doresc sa devina soferi o pot face prin formularul disponibil aici.

Acum sa vedem ce aplicatie va rezista, pentru ca aplicatia Star Taxi a murit odata ce toate companiile de taxi au decis sa lanseze fiecare cate o aplicatie proprie si cred ca cea mai buna aplicatie de taxi este in continuare Clever Taxi.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Taxify – cel mai ieftin serviciu de ride-sharing”

Comments are closed.