Vodafone a lansat noul iPhone 7 in Romania (P)

40 sec read

IMG 2047

Dupa primele articole legate de lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ce a avut loc in noaptea dintre 22 si 23 septembrie, am observat o reactie negativa cum ca doar Apple lanseaza un telefon, iar ce face Vodafone de mai multi ani nu ar fi o lansare propriu-zisa. Eu am fost la o lansare adevarata cu bloggeri.

Anul acesta operatorii au adus mai repede noile modele, astfel evitandu-se vanzarile la suprapret.
Lansarea a avut loc ca si anul trecut pe Lipscani, sub sloganul “Black is the new black”, noul iPhone fiind disponibil si pe culoarea negru inchis (jet black). Cei care au ajuns la eveniment au putut vedea noul model inaintea orei 12 cand Apple permitea comercializarea telefonului, dar au putut si participa la o tombola prin care se putea castiga noul model. 

Cu abonamentul Super RED 89, utilizatorii pot achizitiona noul iPhone 7 la 49 de euro sau noul iPhone 7 Plus la 179 de euro. Toate celelalte optiuni de achizitionare pot fi consultate pe site-ul Vodafone.

Noul iPhone 7 este compatibil cu reteaua Supernet 4G+. Dupa cum ati citit in trecut aici, Vodafone are in prezent cea mai mare acoperire 4G+.

Avatar of Mirona Motcanu