Black Friday la eMAG va fi pe 18 noiembrie

Autor: -

Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, a ajuns la editia cu numarul sase la eMAG. Anul acesta la eveniment vor participa peste 2.000 de magazine listate pe eMAG Marketplace (cel mai probabil vom vedea si oferte de la QuickMobile, Carturesti – restul magazinelor pot fi consulatate aici)

Primul Black Friday a fost in 2011, iar in 2016 eMAG a ales data de 18 noiembrie, pentru ca… pot si pentru ca astfel vor avea timp sa livreze comenzile pana in ziua nationala.

Black-friday-2016Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete si laptopuri, produse IT, produse smart (bratari, smartwatch-uri), frigidere, masini de spalat, la produse pentru copii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, produse pentru casa si gradina, articole sportive, produse si accesorii pentru masina, mobila.

Cum te pregatesti de Black Friday

In primul rand iti faci un wishlist cu produsele din categoriile de mai sus. Dupa care folosesti un comparator de preturi pentru a vedea cum fluctueaza preturile in perioada urmatoare, eu prefer extensia Cofffre pentru Chrome. Cu cateva zile inainte nu uitati sa va completati datele in contul eMAG, adresa si card daca este necesar, pentru a efectua comenzile mult mai usor si nu uitati sa mai vizitati odata acest blog pentru ca voi publica cateva produse care vor fi in oferta 🙂

Daca nu gasiti produsele pe eMAG veti mai avea o sansa si la Flanco, unele din produse urmand sa aiba aceleasi preturi in ambele magazine.

Media Galaxy a anuntat ca Black Friday va avea loc in perioada 20 octombrie – 23 noiembrie, cele 1000 de produse reduse urmand sa fie disponibile in mai multe etape, prima perioada de reduceri urmand sa fie intre 20 si 27 octombrie. Asta ca sa nu mai avem discutii pe tema intelegerilor intre marii retaileri cu privire la campaniile de reduceri.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Black Friday la eMAG va fi pe 18 noiembrie

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*