Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Bloggers Lan Party la East European Comic-Con (5-7 mai, Romexpo) #BLP14

1 min read

blp comic con
De la prima editie am participat sau doar am fost in trecere editiile Bloggers Lan Party ce au urmat. Prima editie a avut loc in decembrie 2012, pe vremea cand aveam blog pe Blogspot – a trecut ceva timp.La 5 ani dupa, in primavara pe 4 martie a avut loc editia cu numarul 13 la Impact Hub unde pe un etaj o groaza de oameni s-au jucat Orange Express, un board game editie limitata asemanator cu celebrul joc Ticket to Ride. Am ramas placut impresionat ca foarte multi oameni s-au jucat acest board game, castigatorul turneului primind la final si un telefon ca premiu.
#BLP14 se va desfasura in acest week-end intr-o locatie inedita, la East European Comic-Con in perioada 5-7 mai la Romexpo, evenimentul avandu-i ca parteneri pe Lenovo, Bitdefender si Sprite.
Competitia se va desfasura pentru prima data pe parcursul a doua zile, sambata vor avea loc mai multe turnee simultane urmand ca duminica sa se desfasoara turneele finale.
Prin acest formular va puteti inscrie, chiar daca nu aveti un blog (50 de locuri puse la bataie prin tragere la sorti pentru cititori), iar pe langa accesul la competitie veti primi acces si la Comic-Con.

De ce trebuie sa vii la BLP14?

Pentru ca vei participa la o competitie cu premii mari alaturi de alti pasionati de gaming si pentru ca te vei putea intalni cu alti pasionati de comic books, filme, seriale, anime, manga si board games.

Cine nu primeste o invitatie din cele 50 puse la bataie mai are o sansa la mine pe blog.

Astept comentariile voastre in care sa imi spuneti ce jocuri va jucati foarte bine, iar joi seara voi alege un cititor sa vina cu mine in week-end la #BLP14.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

5 Replies to “Bloggers Lan Party la East European Comic-Con (5-7 mai, Romexpo) #BLP14”

  1. FIFA, my love and of course, mai merge cate un Team Fortress in retea din cand in cand.

Comments are closed.