Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

HP a lansat in Romania noile imprimante multifunctionale A3

1 min read

Noua generatie de copiatoare A3 HP

Noua generatie de copiatoare A3 HP 1024x683 2519664
HP Inc. a anuntat marti in cadrul unui eveniment de presa lansarea noilor multifunctionale A3 si pe piata din Romania. Noul portofoliu include 54 de versiuni de echipare si ofera cele mai avansate caracteristici de securitate disponibile pe piata prin intermediul tehnologiilor tehnologiei HP PageWide si o disponibilitate crescuta a echipamentelor prin tehnologia HP Smart Device Services.

Noile echipamente HP de imprimare A3 sunt cele mai sigure imprimante multifunctionale HP dedicate segmentului de business si prezinta caracteristici similare unor PC-uri si o suita de caracteristici de securitate care protejeaza echipamentele, datele și documentele, creand un sistem de securitate in mai multe straturi, necesar pentru combaterea atacurilor avansate.

Portofoliul HP de imprimante multifunctionale A3 include 3 platforme PageWide si 13 platforme LaserJet si beneficiaza de noua solutie de optimizare a serviciilor, bazata pe cloud, HP Smart Device Services (SDS). SDS ofera o disponibilitate crescuta a echipamentelor, integrand capabilitati de diagnosticare avansata, detectare si remediere de la distanta a problemelor specifice echipamentului. Dispozitivele HP PageWide Pro asigura costuri mai mici la imprimarea paginilor color, la cea mai buna viteza de imprimare din clasa lor.  Imprimantele multifunctionale au viteze de imprimare care variaza de la 35 ppm la 60 ppm (pana la 80 ppm in modul General Office). Tehnologia HP PageWide este de asemenea sustenabila – consumand pana la 15% din energia consumata de imprimantele laser din aceeasi clasa, producand in acelasi timp mai putine deseuri asociate ambalajelor cartuselor si consumabilelor pe termen lung.

Este important de stiut faptul ca mai puțin de 2%  dintre sutele de milioane de imprimante de business din lume sunt securizate in mod corespunzator, ceea ce face aceasta oferta din partea HP sa fie mai mult decat binevenita pe piata, pe segmentul business.

Echipamentele multifunctionale HP A3 MFP sunt disponibile prin partenerii specializati, sau direct prin HP. Iar pentru cei care nu stiau de la 1 noiembrie 2015, HP s-a impartit in doua companii distincte: HP Inc. si Hewlett Packard Enterprise.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.