Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Ofertele prepay ale operatorilor – ianuarie 2018

1 min read

sim

De la ultimul articol dedicat ofertelor prerpay din toamna lui 2017 principalii operatori Orange si Vodafone au marit pachetele de date oferite la orice optiune de minim 5 euro, oferind acum pana la 100 GB trafic de date.

La sfarsitul lunii Decembrie am sunat la Orange pentru a rezilia contractul pentru care plateam lunar aproximativ 150 lei, iar la telefon operatorul de la departamentul de retentie incerca sa ma convinga ca am un consum lunar de aproximativ 25 GB pe luna, iar daca voi trece pe cartela nu voi avea o optiune cu trafic atat de mare. In realitate lucrurile stau mult mai bine pentru utilizatorii prepay.

Oferta Orange pentru cartelele prepay

Sincronizarea a fost perfecta pentru ca Orange a oferit 100 GB bonus valabil 100 de zile impreuna cu o optiune activa de 5 euro. In prezent se ofera doar un bonus de 50 GB ce se aloca automat la activarea unei optiuni.

Screen Shot 2018 01 08 at 16.11.17 2493549

Oferta Vodafone pentru cartelele prepay

De partea cealalta Vodafone ofera 30 GB la activarea promotiei Net folosesti, Net primesti. Pe langa mai poti activa 50 GB din aplicatia MyVodafone (persoanele juridice nu pot activa acest bonus), in care mai nou te poti loga direct fara cont, doar sa nu fii conectat la o retea Wi-Fi cand deschizi aplicatia.

Vodafone a lansat in luna Decembrie si aplicatia Vodafone Shake (link iOS, link Android) care inlocuieste oferta pentru tineri. Orice utilizator Vodafone poate activa saptamanal gratuit atat o optiune de 10 GB, cat si optiunea social pass care ofera 100 GB trafic de date in aplicatiile Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp etc. In total am ajuns pe cartela Vodafone cu o optiune veche de 3 euro sa am peste 80 GB trafic de date.  Mai multe detalii gasiti aici.

shake 8142966

Oferta Telekom pentru cartelele prepay

Telekom ofera in acest moment trafic nelimitat in toate aplicatiile de video streaming ce pot fi accesate in acest moment in Romania. La toate optiunile prepay (cea mai accesibila este Optiunea 5) vei primi trafic de date nelimitat, la rezolutia 480p, in aplicatiile Netflix, HBO Go, Telekom TV, YouTube si Amazon Prime.

Screen Shot 2017 11 20 at 22.43.44 1024x549 4999831In plus traficul de date este complet gratuit in aplicatiile Facebook si WhatsApp pe toata perioada cat optiunea este valabila, iar pe langa traficul din optiune mai ai 30 GB de date inclusi pentru trafic de date pe alte site-uri/aplicatii (1GB/zi oferit gratuit prin bonusul GigaDay).

La final pot spune ca exista un singur dezavantaj si anume faptul ca nu mai pot realiza apeluri de tip conferinta. In rest sunt fericit ca pe Orange Prepay serviciile apeluri prin 4G si apeluri prin Wi-Fi sunt in continuare active.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Replies to “Ofertele prepay ale operatorilor – ianuarie 2018”

  1. Telekom are ofertele schimbate. Apelurile conferinta se pot face pe telekom. Am verificat eu. Ofertele de la telekom au valabilitate 28 zile.

Comments are closed.