Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Experienta VR pe HTC Vive la Art Safari 2018

39 sec read

art safari

Trebuie sa recunosc ca nu sunt un mare consumator de arta contemporana, dar conceptul Art Safari mi se pare foarte interesant, deoarece aduce colectii de arta de patrimoniu si le face accesibile publicului larg.

Anul acesta, Metropolitan Life a sustinut inaugurarea un pavilion special, dedicat copiilor – Art Safari Kids. Cei mici pot participa la ateliere de arta si la tururi ghidate unde le este explicata arta pe intelesul lor.

Astazi, 13 Mai, pana la finalul zilei, ai ocazia sa iti descoperi latura artistica, in super experienta de Virtual Reality pe HTC Vive in care poti sa desenezi si sa colorezi in 3D, oriunde in jurul tau.

Muzeul Art Safari il gasiti deschis pana pe 20 Mai, in Piata George Enescu.
Expozitia are peretii de sticla, ceea ce iti ofera tie, ca simplu trecator, o mica invitatie, astfel incat sa vrei sa intri sa vezi intreaga expozitie. Lucrarea „Cap de copil”, creata in anul 1906 de Constantin Brancusi poate fi vazuta pentru prima data la Art Safari.

Pretul biletului de intrare porneste de la  50 lei – accesul pentru o zi.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.