Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

A doua editie Neversea aduce nume mari de la Untold

2 min read

neversea

Rasaritul de la malul Marii Negre, de la festivalul NEVERSEA, va fi acompaniat in acest an de cel mai iubit artist de fanii din Romania, Armin van Buuren. Artistul vine pentru prima data pe litoralul romanesc. Dupa cum stiti, Armin van Buuren a fost prezent la fiecare editie a festivalului Untold, anul trecut, acesta punand peste 5 ore de muzica. Cam asa a fost prima editie NEVERSEA de la malul marii:

Cel mai mare festival de pe plaja din Europa, NEVERSEA aduce in această vara pe litoralul românesc cei mai buni artisti ai momentului. In perioada 5-8 iulie, pe cele 7 scene aflate in perimetrul festivalului vor concerta: The Script, Scooter, John Newman, Armin Van Buuren, Hardwell, Alan Walker, Steve Angello, Jonas Blue, Steve Aoki, Redfoo, Nina Kraviz, Pendulum, Jamie Jones si multi altii.

Headlinerii festivalului și o parte din artistii anuntati deja vor concerta pe cele 7 scene ale festivalului, dupa cum urmeaza:
JOI: Hardwell, Alan Walker, GTA, Yellow Claw, Modestep, NGHTMRE, Satra B.E.N.Z., DOC, Acid Pauli, Blond:ish, El Mundo, Nightmares on Wax si multi altii.

VINERI: Steve Angello, Galantis, Jonas Blue, Kungs, Redfoo, Nina Kraviz, Lucy, Mumdance, DJ Premier, Pendulum DJ Set, Rusko, Deliric&Silent Strike, Claptone, Lum, NU, Rampue, Yokoo si multi altii.

SAMBATA: Armin van Buuren, John Newman, Sunnery James & Ryan Marciano, Tujamo, AME, Priku, Sit, Charlie, Premiesku, Sublee, Camo&Krooked, Chase&Status DJ Set, Dope D.O.D, Macanache, Paraziții, Christian Loffler, Jan Blomquist & Band, Marwan si multi altii.

DUMINICĂ: The Script, Axwell&Ingrosso, Steve Aoki, Subcarpați, Scooter, W&W, Jamie Jones, Eats Everything, Dan Andrei, Emi, Kozo, VincentIulian, Dub FX, Noisia DJ Set, Culese din Cartier, Grasu XXL, Begun, Black Coffe, Satori Live, Stavroz Live si multi altii.
Programul este partial si poate suferi modificari.

6erxweb-2442785

BILETUL DE 1 ZI

Incepand de astazi, 29 mai, se pot achizitiona bilete de 1 zi de aici. Pentru zilele de JOI si VINERI fanii festivalului pot cumpăra biletele de 1 zi la pretul promotional de 225 de lei plus taxe. Pretul final al acestora va fi de 250 de lei plus taxe. Pentru zilele de SAMBATA si DUMINICA, pretul biletului este de 250 de lei plus taxe, pretul final al acestuia fiind de 275 de lei plus taxe.

Abonamentul pentru cele 4 zile este in continuare la 445 lei plus taxe, pretul final urmand sa ajunga la 550 lei plus taxe, asa ca ar trebui sa va achizitionati cat mai curand abonamentul, avand in vedere ca s-au anuntat majoritatea artistilor si programul festivalului.

BLOOD NETWORK

Impreună cu Institutul National de Transfuzii Sanguine si cu platforma tehnologicăa de donare de sange „Si Eu Donez”, organizatorii UNTOLD si NEVERSEA continua campania de donare de sange care a mobilizat mii de tineri din România.

Festivalierii vor putea dona si la caravanele mobile, de aceasta data, din sase orase ale tarii: Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Timisoara, Bucuresti si Constanta. Toti cei care vor dona la caravanele mobile intre orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi de festival la UNTOLD (care are loc in luna August la Cluj) sau NEVERSEA.

  • BRAȘOV: 2, 3 IUNIE, AULA UNIVERSITĂȚII TRANSILVANIA
  • IAȘI: 9, 10 IUNIE, PALATUL CULTURII
  • TIMIȘOARA: 9, 10 IUNIE, PARCARE FACULTATEA DE POLITEHNICĂ, BD VASILE PÂRVAN
  • BUCUREȘTI: 16, 17 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
  • CONSTANȚA: 23, 24 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

Mecanismul este urmatorul: cine doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primeste un bilet gratuit la UNTOLD sau la NEVERSEA.

Campania BLOOD NETWORK este realizata cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al UNTOLD 2018 si in parteneriat cu platforma Si Eu Donez, dar si cu ajutorul Institutului National De Transfuzii Sanguine.

De ce trebuie sa vii la Neversea? Pentru ca festivalul beneficiaza de aceeasi organizare ca la carte precum Untold si pentru ca prima editie a fost memorabila. Anul acesta festivalul incepe cu o zi mai devreme, de joi adica si ar trebui sa ne asteptam la momente inedite ca si cele de anul trecut cand Foreign Beggars au stat pe scena alaturi de Dub Fx si Psihotrop alaturi de Wilkinson.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.