Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Despre puterea conținutului aflăm la Content Creators Conference 2019

1 min read

49731904 10156207400960863 2701707718229491712 n

Am devenit toți creatori de conținut, dar nu tot conținutul este valoros. Iar pentru branduri, problema conținutului de calitate este mai actuală decât oricând.

Despre acest subiect și ce înseamnă de fapt conținut relevant se va discuta pe 29 Ianuarie la prima ediție a evenimentului Content Creators powered by Caroli.iav 7506977

Participanții la conferință vor putea obține răspunsuri la întrebările asociate conținutului și marketingului digital de la experții de top din industrie. Evenimentul va oferi experților în materie de conținut și marketing digital informații cu privire la utilizarea eficientă a tehnologiei care ajută la crearea, gestionarea și extinderea brandului.

Invitații Content Creators Conference vor vorbi despre cum creezi conținut relevant de brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient.

Printre speakerii primei ediții se numără: Cosmin Nedelcu – Micutzu; Alexandru Pomană – 99%; José Borralho – Consumer Choice Europe; Alex Gâlmeanu -fotograf, Radu Constantin – vlogger; Toader Păun – Europa FM, Ruxandra Babici – Consultant Digital Marketing; Laura Nedelschi – Kubis Interactive, George Ioniță – First Content și Alex Negrea – Social Smarts.

Evenimentul se adresează specialiştilor în comunicare, PR, marketing, bloggerilor, dar și celor care lucrează în vânzări, în agenţii sau companii.

Indiferent dacă vei învăța despre tendințele din industrie, vei face networking cu colegii din industrie, îți reînnoiesti cunoștințele profesionale, Content Creators Conference este o modalitate excelentă de a fi la curent cu industria de marketing.

Pentru detalii despre program și speakeri accesați site-ul evenimentului  www.contentcreators.ro

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.